"IDI POD STO I PRAVI SE DA SPAVAŠ" Preživeli UČITELJ opisao HOROR nakon MASAKRA u Teksasu! (VIDEO)
Arnulfo Rejes, Foto: Printscreen/Youtube/ ABC News

horor!

"IDI POD STO I PRAVI SE DA SPAVAŠ" Preživeli UČITELJ opisao HOROR nakon MASAKRA u Teksasu! (VIDEO)

Nakon što je Rejes rekao deci da se sagnu ispod stola, okrenuo se i ugledao revolveraša kako stoji tamo

Objavljeno:

Nastavnik osnovne škole ranjen u drugoj najsmrtonosnijoj pucnjavi u školi u istoriji SAD u Uvaldeu u Teksasu, opisao je jezive trenutke kada je prvi put naišao na revolveraša koji je oduzeo živote 19 učenika i dvoje nastavnika.

Arnulfo Rejes je gledao film sa 11 svojih učenika kada je čuo smrtonosne pucnjeve, rekao je voditeljki ABC News-a Ejmi Robah u intervjuu koji je emitovan u utorak u emisiji "Dobro jutro Ameriko", dok se oporavljao od dve rane iz vatrenog oružja u bolnici Brooke Armi Medical. Centar u San Antoniju.

Učitelj sa 17 godina iskustva je opisao višestruke mučne susrete sa revolverašem, nudeći najživopisniji prikaz onoga što se dogodilo u njegovoj učionici 24. maja, kada je 18-godišnji revolveraš Salvador Ramos napao osnovnu školu Rob.

Rejes i njegovi učenici bili su u učionici 111, jednoj od susednih učionica u kojoj je Ramos navodno izveo napad, rekao je on.

Kada su deca počela da pitaju: "Šta se dešava?" Rejes je rekao da je pokušao da ostane miran i dao uputstva svojim učenicima da ih čuvaju.

„Ne znam šta se dešava, ali hajde da idemo ispod stola“, rekao je Rejes i poručio studentima. „Idi pod sto i pravi se da spavaš.

Nakon što je Rejes rekao deci da se sagnu ispod stola, okrenuo se i ugledao revolveraša kako stoji tamo.

Ramos je tada skoro odmah otvorio vatru na učionicu, rekao je Rejes.

Rejes je rekao da je upucan dva puta. Jedan metak je prošao kroz ruku i pluća, a drugi ga je pogodio u leđa.

Dok je Rejes ležao onesposobljen, Ramos je svoju pušku u stilu AR-15, kupljenu nekoliko dana nakon njegovog 18. rođendana, okrenuo maloj deci - uglavnom učenicima trećeg i četvrtog razreda.

"Jedan od učenika iz susedne učionice je govorio: 'Pozorniče, ovde smo. Ovde smo'", rekao je Rejes. „Ali oni su već otišli.

1 / 6 Foto: Printscreen

Rejes je rekao da je napadač tada ustao iza Rejesovog stola u učionici 111 i ponovo počeo da puca u učionici 112.

Sledeći put kada je Rejes čuo policajce, rekli su Ramosu da izađe -- da samo žele da razgovaraju i da ga neće povrediti, rekao je Rejes.

Zatim, tišina. Pre nego što su policajci na kraju provalili vrata i smrtno ga upucali, rekao je Rejes.

Jedan student koji je preživeo, 10-godišnji Semjuel Salinas, rekao je za ABC Nevs nakon pucnjave da je naoružani napadač ušao u njegovu učionicu i rekao: „Svi ćete umreti,“ i upravo je počeo da puca.

1 / 11 Foto: Printscreen

"Upucao je učitelja, a zatim je upucao decu", rekao je Salinas, dodajući da se igrao mrtav da bi izbegao upucavanje.

Sahrane nastradalima traju do 25. juna.

Bonus video:

05:22

RUSIJA PO DOKTRINI IMA PRAVO DA UPOTREBI NUKLEARNO ORUŽJE! Pukovnik upozorio da preti TREĆI SVETSKI RAT ukoliko Ukrajina ovo uradi

(Espreso/ABC News)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.