HOROR U TEKSASU: Pucnjava u OSNOVNOJ ŠKOLI, ubijeno 14 dece i nastavnik
Foto: Printscreen/you Tube/ LiveNOW from FOX

UŽAS

HOROR U TEKSASU: Pucnjava u OSNOVNOJ ŠKOLI, ubijeno 14 dece i nastavnik

Kako javljaju iz školskog okruga, vlasti su na licu mesta incidenta sa „aktivnim napadačem“ u osnovnoj školi Rob u Uvaldeu

Objavljeno: 00:17h

Policija je navodno ubila 18-godišnjeg napadača koji je ubio čak 14 dece i ranio nekoliko drugih nakon što je otvorio vatru u osnovnoj školi u Teksasu nakon pucnjave sa agentima granične patrole, preneo je Daily Mail.

Deca su ubijena u utorak nakon što je naoružani napadač otvorio vatru na osnovnu školu Rob u Uvaldeu i nakon što je razmenio vatru sa agentima granične patrole, potvrdila je policija.

Neidentifikovani 18-godišnji napadač, za koga je policija rekla da je ubijen, zabarikadirao se u školi, zatvorivši kampus i sve druge škole u ​​okrugu pre nego što ga je policija uhapsila.

Memorijalna bolnica Uvalde potvrdila je da je dvoje dece dovezeno mrtvo po dolasku i da leče još nekoliko nakon pucnjave u osnovnoj školi Rob u Uvaldeu, preneo je KSAT.com.

Ukupno, trinaestoro dece se leči u hitnoj pomoći Uvalde Memorijal.

Univerzitetsko zdravstvo u San Antoniju potvrdilo je da su primili dete čije stanje trenutno nije poznato i 66-godišnju ženu koja je u kritičnom stanju.

(Espreso / Nova s)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.