PESKOV ŠOKIRAO IZJAVOM: Otkrio ono što zanima ceo SVET, NEVERICA!
Dmitrij Peskov, Foto: Profimedia

šok!

PESKOV ŠOKIRAO IZJAVOM: Otkrio ono što zanima ceo SVET, NEVERICA!

On je još rekao da nema dogovora oko datuma mogućeg referenduma u Donbasu i drugim regionima Ukrajine pod kontrolom ruskih trupa

Objavljeno:

Vojna operacija u Ukrajini, koju je Rusija pokrenula krajem februara, trajaće dok se ne ostvare svi njeni ciljevi, izjavio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Situaciju u Ukrajini iz časa u čas možete pratiti na našem blogu.

- Jedan od glavnih ciljeva operacije je zaštita ljudi u DNR i LNR. Preduzete su mere da se obezbedi njihova zaštita i postignuti određeni rezultati - rekao je Peskov, misleći na dva samoproglašena regiona u Ukrajini koje podržava Rusija, prenosi Rojters.

On je još rekao da nema dogovora oko datuma mogućeg referenduma u Donbasu i drugim regionima Ukrajine pod kontrolom ruskih trupa.

1 / 5 Foto: Profimedia

- Ne, još nema dogovora u pogledu vremenskog okvira - rekao je Peskov odgovarajući na pitanje o stavu Kremlja o tome kada bi se mogli održati referendumi o prijemu ovih teritorija u sastav Rusije, preneo je TASS.

Bonus video:

03:20

OVO SU MOTIVI BEŽANJA ČETVORO DECE IZ DEČJEG SELA Direktor uputio važan apel: Njima ne treba osuda OPISAO ATMOSFERU PO POVRATKU

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.