PROGOVORILA MAJKA UBICE IZ TEKSASA: Ubio je 21 osobu, a ONA OVO GOVORI! (VIDEO)
Majka ubice, Foto: Printscreen/Youtube

KAKO MOŽE?

PROGOVORILA MAJKA UBICE IZ TEKSASA: Ubio je 21 osobu, a ONA OVO GOVORI! (VIDEO)

Adrijana Martinez Rejes, čiji je sin za nekoliko dana kupio dve puške i ogromnu količinu municije i ubio 21 osobu, izjavila je za medije

Objavljeno:

Majka Salvadora Ramosa, tinejdžera koji je ubio 19 učenika i dvoje nastavnika u osnovnoj školi Rob u Teksasu, molila je za oproštaj za svog sina.

Adrijana Martinez Rejes, čiji je sin za nekoliko dana kupio dve puške i ogromnu količinu municije i ubio 21 osobu, izjavila je za medije.

„Nemam reči. Ne znam na šta je mislio. Imao je svoje razloge zašto je uradio to što je uradio. Molim vas, ne osuđujte ga. Samo tražim oproštaj od nevine dece koja su stradala“, njegova majka rekao.

Vlasti kažu da nije imao kriminalnu istoriju, senator se ne slaže Rejes je bila previše uznemirena da bi raspravljala o razlozima koji stoje iza odluke njenog sina da ubije svoju baku, a zatim izvrši masakr u obližnjoj osnovnoj školi.

Podsetimo, republikanski senator iz Teksasa Toni Gonzales izjavio je danas da je masovni ubica Salvador Ramos uhapšen pre četiri godine nakon što je „rekao ljudima da planira da puca u školu kada napuni 18 godina”.

"Ubica je uhapšen pre nekoliko godina, pre četiri godine, jer je imao ovaj plan i rekao - kada diplomiram 2022. godine, pucaću u školu", rekao je Gonzales za Foks njuz.

Važno je napomenuti da su vlasti ranije govorile da Ramos nije imao kriminalnu istoriju.

1 / 18 Foto: Printscreen/Twitter

(Espreso / Index)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.