"UBILI SU MOJE DETE, ČOVEČE": Oglasio se OTAC monstruma iz Teksasa, njegove REČI LEDE KRV U ŽILAMA!
Salvador Ramos, Foto: Printscreen/Društvene mreže

POTRESNA ISPOVEST

"UBILI SU MOJE DETE, ČOVEČE": Oglasio se OTAC monstruma iz Teksasa, njegove REČI LEDE KRV U ŽILAMA!

Salvador (18) je upucao svoju baku u lice u utorak, a zatim seo u auto, odvezao se do osnovne škole i tu pucao u bespomoćnu decu i nastavnike

Objavljeno: 15:40h

Otac 18-godišnjeg Salvadora Ramosa, mladića koji je ubio 21 osobu u gradiću Juvaldi u Teksasu, želi da ceo svet zna da mu je žao zbog onog što se desilo.

U intervjuu za Daily Beast, Ramosov otac je rekao "Samo želim da ljudi znaju da mi je žao zbog onog što je moj sin uradio."

- Nikad nisam očekivao da napravi tako nešto. Trebalo je samo da ubije mene, umesto da takvo nešto uradi nekome - rekao je Salvador Ramos (42), koji se zove isto kao njegov sin.

Podsetimo, Salvador (18) je upucao svoju baku u lice u utorak, a zatim seo u auto, odvezao se do osnovne škole i tu pucao u bespomoćnu decu i nastavnike. Posle intervencije policije, on je ubijen na licu mesta.

Ramosov otac kaže da je bio na poslu u vreme pucnjave, i da je saznao za sve tek kad ga je majka pozvala. U panici je pozvao lokalni zatvor, pitajući da li je njegov sin tamo.

Salvador Ramos
Salvador Ramosfoto: Printscreen

A onda je shvatio.

- Ubili su moje dete, čoveče. Nikad neću videti svog sina ponovo, baš kao što ni oni neće videti svoju decu. A to boli - rekao je on.

Daily Beast je razgvoarao sa Ramosom ispred kuće njegove devojke u Juvaldiju, gde on živi već nekoliko godina. U nekoliko navrata on je zaplakao, dok je govorio o svom sinu. Uprkos svemu što se desilo, Ramos tvrdi da je njegov sin bio "dobra osoba".

Kaže da nema ideju zašto je Ramos mlađi uradio takvu stvar, ni zašto je izabrao baš školu. Ali rekao je da je primetio jednu promenu u poslednjih nekoliko meseci: Ramos mlađi je kupio par bokserskih rukavica i testirao ih je u lokalnom parku.

- Rekao sam mu "Miho, jednom će neko da te prebije" - rekao je Ramos stariji.

Ubica je navodno imao slab odnos sa majkom, i ispisao se iz srednje škole ove godine. Otac priznaje da nije mnogo vremena provodio sa sinom, zbog udaljenosti i zbog pandemije, tvrdi, pošto mu je majka imala rak, i nije smeo da dozvoli da se zarazi.

1 / 8 Foto: EPA-EFE/TANNEN MAURY

- Mama mi je rekla da bi verovatno i mene upucao, jer je uvek govorio da me ne voli - rekao je Ramos stariji.

On je okrivio dečakovu majku Adrijanu Rejes jer mu nije kupovala odeću za školu. Kaže da su ga zbog toga maltretirali u školi, pošto je svakog dana nosio istu odeću, i da se zbog toga i ispisao. Bivši školski drugovi Ramosa su potvrdili da je on zlostavljan u školi, zbog govorne mane. Drugi koji su ga poznavali tvrde, međutim, da je bio agresivan i sklon tučama.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.