I KAKO NAKON OVOGA NE VEROVATI U SUDBINU? Ova fotografije je MILIONE ostavila BEZ REČI, neke je ostavila u SUZAMA!
Deo sa snimka, Foto: Printscreen/TikTok/speccylee

neverovatna priča

I KAKO NAKON OVOGA NE VEROVATI U SUDBINU? Ova fotografije je MILIONE ostavila BEZ REČI, neke je ostavila u SUZAMA!

Ima tako nekih priča nakon kojih se čovek ipak barem malo zapita

Objavljeno:

Čak i ako niste osoba koja veruje u sudbinu, odnosno da ništa nije slučajno i da je sve zapisano negde tamo među zvezdama, ima tako nekih priča nakon kojih se čovek ipak barem malo zapita.

A jednu gotovo neverovatnu upravo je prenela australijska TikTokerka Lija Menzis, koja je ostala bez majke kada je imala samo sedam godina. Na žalost, toj gospođi je još pre mnogo godina zatajila jetra, pa Lija nikada nije dobila priliku da predstavi svog momka i reći svojoj majci koliko ga voli.

Ta činjenica silno ju je rastuživala, ali nedavno je došla do spoznaje koja ju je ostavila bez reči dok je listala album s fotografijama dragog. Naime, na jednoj je od njih ugledala svoju majku, pa shvatila da je bila učiteljica njenom Tomasu u vreme dok je on još pohađao vrtić!

Drugim rečima, njena majka davno je još upoznala izabranika njenog srca, a neki su pri razmišljanjima otišli tako daleko da su zaključili kako joj ga je ona zapravo i poslala.

@speccylee

Found out through this photo in his photo album. A moment straight out of a movie ?

♬ iris - ?

"A šta da vam kažem... On je ostao bez reči, a ja sam se rasplakala onog trenutka kada smo shvatili da je Tomas ipak imao priliku da upozna moju majku. Čak ju je i Tomasova majka tada upoznala, a opisala mi ju je kao izuzetno dragu i nežnu osobu", prepričala je naknadno Lija.

(Espreso/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.