GLUMICA O PREOKRETU SUDBINE KOJI JU JE SPASIO: Progovorila o HORORU iz DETINJSTVA, mogla je da bude UBIJENA!
Kristin Čenovet, Foto: Profimedia

TRAGIČAN TRENUTAK

GLUMICA O PREOKRETU SUDBINE KOJI JU JE SPASIO: Progovorila o HORORU iz DETINJSTVA, mogla je da bude UBIJENA!

Dobitnica nagrade Toni (53) pokušava da pomogne u pronalaženju odgovora na brutalno silovanje i ubistvo tri devojke iz Oklahome 1977. na kampovanju na kojem je trebalo da prisustvuje, u novom dokumentarcu

Objavljeno:

Popularna američka glumica Kristin Čenovet počela je da govori o tragičnom trenutku iz svog detinjstva.

Dobitnica nagrade Toni (53) pokušava da pomogne u pronalaženju odgovora na brutalno silovanje i ubistvo tri devojke iz Oklahome 1977. na kampovanju na kojem je trebalo da prisustvuje, u novom dokumentarcu.

"Ovo je priča koju bih volela da nikada ne moram da ispričam“, kaže Čenovet u trejleru za film Čuvar pepela studija ABC Nevs: Ubistva izviđača u Oklahomi objavljenom u ponedeljak.

"Proganja me svaki dan. Ali ovu priču, treba je ispričati."

 Kristin Čenovet
Kristin Čenovetfoto: Profimedia

Dokumentarni serijal iz četiri dela, čija premijera je 24. maja na Huluu, istražuje ubistva Lori Li Farmer (8), Mišel Heder Gus (9), i Doris Deniz Milner (10), tokom putovanja izviđača u kamp Skot u junu 1977.

Begunac iz lokalnog zatvora Džin Leroj Hart je u to vreme uhapšen, i iako je oslobođen 1979. godine, nedavni DNK dokazi ukazuju na njegovu umešanost.

"Sećam se da je trebalo da budem na tom putovanju, ali mi je pozlilo, a mama je rekla: ’Ne možeš da ideš‘“, rekla je Čenovet. "Ostalo je sa mnom ceo život. Mogao sam da budem jedan od njih."

Koristeći napredak tehnologije koji nije postojao u vreme ubistava, istražitelji ponovo pregledaju dokaze u Čuvaru pepela.

Dokumentarac takođe sadrži intervjue sa Hartovim advokatom, savetnikom kampa i šerifom koji je ponovo otvorio slučaj, kao i porodicama žrtava.

"Kada pomislim na te tri devojke, pitam se koji je najbolji način da im odam počast“, ​​kaže Čenovet. "Zato sam se vratila kući, da jednom zauvek pronađem odgovore".

Prošle nedelje, šerif okruga Mejs Majk Rid objavio je rezultate nekih DNK testova iz 2019. na zahtev porodica žrtava uoči premijere dokumentarca, navodi Tulsa Vorld. Iako zvanično neubedljivi, rezultati ukazuju na Harta, koji je umro 1979. dok je bio u zatvoru pod nepovezanim optužbama.

„Osim ako se nešto novo ne pojavi, nešto što se otkrije čega nismo svesni, ja sam ubeđen u Hartovu krivicu i umešanost u ovaj slučaj“, rekao je Rid.

(Espreso/people.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.