KOMBINACIJA KOJA NIJE MOGLA DA OMANE: Barbi lutke kraljice Elizabete RASPRODATE za samo 3 SEKUNDE!
Ilustracija, Foto: Profimedia

neverovatno!

KOMBINACIJA KOJA NIJE MOGLA DA OMANE: Barbi lutke kraljice Elizabete RASPRODATE za samo 3 SEKUNDE!

Džon Luis, kompanija koja je prodavala lutke, saopštila je da su sve njihove zalike Barbi lutke britanske kraljice Elizabete rasprodate u roku od tri sekund

Objavljeno:

Specijalna kolekcija Barbi lutki sa likom kraljice Velike Britanije Elizabete II rasprodata je danas za svega tri sekunde.

Kraljica Elizabeta dobila je kolekciju Barbi lutaka sa svojim likom na svoj 96. rođendan, kada se takođe beleži i 70 godina njene vladavine.

Kako piše Gardijan, i kraljica i Barbika su „ikone“, pa je toj kombinaciji u startu bilo suđeno da bude uspešna.

Od kada je rasprodata ova specijalna kolekcija Barbi lutaka, svega tri sekunde nakon što je puštena u prodaju, lutke su postale "predemt žestokih licitacija na sajtu Ebay", ističe Gardijan.

Pre nego što je kolekcija rasprodata, lutke su se prodavale po ceni od 95 funti.

Džon Luis, kompanija koja je prodavala lutke, saopštila je da su sve njihove zalike Barbi lutke britanske kraljice Elizabete rasprodate u roku od tri sekund i istakla da se sada mnogi ljudi koji su kupili lutku nadaju da će da je prodaju na platformi "Ebay" za duplo više para.

1 / 6 Foto: Profimedia

Kompanija koja proizvodi lutke takođe je potvrdila da su se sve lutke iz ovog specijalnog, ograničenog izdanja rasprodale u Velikoj Britaniji, nagovestivši doduše da bi još lutki moglo da bude pušteno u prodaju sledećeg meseca.

Bonus video:

25:24

CENTRALNI DNEVNIK 14.05.2022.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.