PRVI PUT SE POJAVILA U JAVNOSTI SADA, SLIKA JE ŠOKIRALA MNOGE: Isplivala fotka Putinove ljubavnice, SVI SE ČUDE
Alina Kabajeva, Foto: Printscreen/instagram/alinakabaeva.official

UHVAĆENA

PRVI PUT SE POJAVILA U JAVNOSTI SADA, SLIKA JE ŠOKIRALA MNOGE: Isplivala fotka Putinove ljubavnice, SVI SE ČUDE

Prozvana "najfleksibilnija žena Rusije", Kabaeva je osvojila dve olimpijske medalje, 14 na Svetskom prvenstvu i 21 na Evropskom prvenstvu

Objavljeno: 17:45h

Navodna devojka ruskog predsednika Vladimira Putina pojavila se u javnosti prvi put od početka rata u Ukrajini.

Alina Kabaeva (38), bivša olimpijska gimnastičarka, fotografisana je u četvrtak na jednom događaju u “VTB Areni” u Moskvi, a fotografije je na Instagramu objavila Ekaterina Sirotina, trener juniorske reprezentacije u ritmičkoj gimnastici.

– Prvi dan probe s Alinom Kabaevom – napisala je Sirotina kao opis slike.

Kako se priča i kako pišu strani mediji, Kabaeva je dugo godina životni partner Vladimira Putina i rodila je nekoliko dece ruskom lideru.

Ruski predsednik Vladimir Putin (69) je poznat po tajnovitosti u pogledu ličnih veza, pa čak i broja dece, a nikada zvanično nije potvrdio vezu s Kabaevom.

Gimnastičarka se navodno sklonila u luksuznu rezidenciju u Švajcarskoj sa decom kada je počeo rat u Ukrajini, navode strani mediji.

Kabaeva je takođe vrlo diskretna i retko se pojavljuje na javnim događanjima, a poslednji put je viđena u decembru 2021, takođe u “VTB Areni”.

Prve glasine o mogućoj vezi njih dvoje pojavile su se 2008. godine, u izveštaju koji je objavio ruski list “Moskovsky Korrespondent”. Novine su ugašene nekoliko dana nakon što je napisano da Putin planira da se razvede od tadašnje supruge Ljudmile.

Prozvana “najfleksibilnija žena Rusije”, Kabaeva je osvojila dve olimpijske medalje, 14 na Svetskom prvenstvu i 21 na Evropskom prvenstvu.

Kabaeva je već nekoliko godina prokremljanska zastupnica u ruskom parlamentu. Godine 2014. imenovana je u upravni odbor National Media Groupa, državne kompanije.

Georgi Alburov, koji radi za čelnika ruske opozicije Alekseja Navaljnog, zatražio je da se bivša gimnastičarka sankcioniše zbog napada ruske vojske na Ukrajinu.

– Ona je korisnica Putinove korupcije, njeni rođaci dobijaju stanove i kuće kupljene novcem ukradenim od Rusa – napisao je na Tviteru.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.