ALINA U NOVOM PROBLEMU? Podaci Putinove navodne LJUBAVNICE naprasno NESTALI sa stranice IMPERIJE koju kontroliše!
Ilustracija, Foto: Profimedia

boje se sankcija?

ALINA U NOVOM PROBLEMU? Podaci Putinove navodne LJUBAVNICE naprasno NESTALI sa stranice IMPERIJE koju kontroliše!

Kabajeva i deca se navodno kriju u luksuznoj privatnoj kući u vlasništvu Putinovih lojalista u blizini francuske granice

Objavljeno:

Ime i slika navodne ljubavnice Vladimira Putina, Aline Kabajeve (38), nestali su sa sajta medijske imperije koju ona kontroliše.

Kabajeva je imala istaknuto mesto u odboru Nacionalne medijske grupe (NMG), ali je iznenada nestala - zbog straha od zapadnih sankcija, prenosi Dejli mejl.

Ovo dolazi usred sankcija SAD Putinovim ćerkama i porodici Sergeja Lavrova, kao i zbog zahteva istaknutog ruskog opozicionog lidera Alekseja Navaljnog, koji zahteva akciju Zapada protiv moćnih „propagandnih medija“ Kremlja.

Izdvojio je i TV i novinsku grupu Kabajeve, tvrdeći da je verovatno u vlasništvu samog Putina. Saznaje se da se njena plata procenjuje na skoro 8 miliona funti godišnje.

„Želim da podsetim da Nacionalna medijska grupa, koja poseduje lavovski deo ovog aparata laži, nesumnjivo pripada lično Putinu i da kao takvom čak i formalno upravlja Putinova ljubavnica Alina Kabajeva“, rekao je Navaljni iz zatvora.

1 / 6 Foto: Profimedia

Iz NMG-a još nije stiglo objašnjenje zašto su ime i fotografija Kabajeve, koja je bila predsednica odbora od 2014. godine, uklonjeni, uprkos tome što nije imala prethodno medijsko ili poslovno iskustvo.

Ranije se pisalo da se bivša ruska gimnastičarka krije sa decom u Švajcarskoj i da bi odatle mogla da bude proterana.

Državljani Ukrajine, Rusije i Belorusije uputili su apel Švajcarskoj da „spoji modernu Evu Braun sa njenim Firerom“.

Kabajeva i deca se navodno kriju u luksuznoj privatnoj kući u vlasništvu Putinovih lojalista u blizini francuske granice.

1 / 4 Foto: Printscreen, Profimedia

Ranije se pisalo o tome kako je viđena da nosi burmu, a pojavile su se i tvrdnje da su se ona i Putin venčali u Iverskom manastiru na brdima Valdaj između Moskve i Sankt Peterburga.

Navodno je rodila Putinovog sina, nazvanog Dima po jednom od predsednikovih bliskih prijatelja, zatim ćerku i potom bliznakinje, za koje se navodi da svi imaju švajcarske pasoše.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.