ZAKERBERG OTKRIO NADIMAK KOJI SU MU DALI ZAPOSLENI PA ŠOKIRAO: Ovako ga nazivaju iz "LJUBAVI"?
Mark Zakerberg, Foto: Profimedia

HIT!

ZAKERBERG OTKRIO NADIMAK KOJI SU MU DALI ZAPOSLENI PA ŠOKIRAO: Ovako ga nazivaju iz "LJUBAVI"?

Zakerberg je spomenuo nadimak nakon što su on i voditelj počeli da razgovaraju o tome kako on upravlja svojom energijom na radnom mestu dok ga neprestano zasipaju vestima i informacijama

Objavljeno:

Tokom svog nedavnog intervjua, Zakerberg je podelio sa publikom posebno interesantan nadimak koji su mu dali zaposleni u Meti: Sauronovo oko.

Zakerberg je spomenuo nadimak nakon što su on i voditelj počeli da razgovaraju o tome kako on upravlja svojom energijom na radnom mestu dok ga neprestano zasipaju vestima i informacijama.

“Možda mi volja nije dovoljno jaka ili nisam dovoljno miran kako bih meditirao”, započeo je Zakerberg. “Zapravo moram da dovedem sebe u situaciju u kojoj je teško ne fokusirati se na datu stvar”.

Sauronovo oko, Gospodar prstenova
foto: Printscreen/Youtube/MNE Clips

“Neki od ljudi sa kojima radim u kompaniji — kažu to s ljubavlju — ali mislim da moju pažnju opisuju kao Sauronovo oko. Imate beskrajnu količinu energije da radite na nečemu, a ako to usmerite na bilo koji tim, jednostavno ćete ih spaliti”, nastavio je milijarder.

Za one koji dugo nisu putovali u Srednju zemlju, Sauronovo oko je manifestacija titularnog Gospodara prstenova. Bez upuštanja previše u fantastiku, to je podla manifestacija, a loše stvari se dešavaju kada vas primeti.

Zakerbergovi maniri kompjuterskog štrebera možda ne stvaraju utisak “Tamnog gospodara”, ali sasvim je moguće da bi zaposleni u kompaniji Meta uporedili njegov “poluautokratski” način rada sa Sauronom.

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.