PUTIN BEZ CENZURE!
Vladimir Putin, Foto: Profimedia

važno obraćanje

PUTIN BEZ CENZURE!

Putin je napomenuo da su poslednji put tako masovnu kampanju uništavanja nepoželjne literature nacisti sproveli u Nemačkoj pre skoro 90 godina

Objavljeno:

Predsednik Rusije Vladimir Putin oglasio se danas i istakao da na Zapadu napreduje diskriminacija svega što je vezano za Rusiju, zabranjeni su ruski pisci i knjige, ali to je u Rusiji nemoguće zamisliti jer nema mesta etničkoj netrpeljivosti.

– Danas pokušavaju da ukinu čitavu državu, naš narod. Govorim o progresivnoj diskriminaciji svega što je povezano sa Rusijom… o ovom trendu koji se odvija u nizu zapadnih država. Zloglasna kultura otkazivanja pretvorila se u ukidanje kulture – rekao je Putin na sastanku sa laureatima Predsedničke nagrade za književnost i umetnost za decu i mlade, kao i mladih kulturnih ličnosti.

Prema njegovim rečima, sa plakata su zacrnjeni kompozitori Petar Čajkovski, Dmitrij Šostakovič, Sergej Rahmanjinov, zabranjeni su ruski pisci i njihove knjige. Putin je napomenuo da su poslednji put tako masovnu kampanju uništavanja nepoželjne literature nacisti sproveli u Nemačkoj pre skoro 90 godina.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.