OLGA (27) TEŠKO RANJENA DOK JE ŠTITILA SVOJU BEBU OD GRANATIRANJA! Ukrajinka o ŠOKU koji je doživela u Kijevu
Olga, Foto: Printscreen/The Guardian

STRAVIČNO!

OLGA (27) TEŠKO RANJENA DOK JE ŠTITILA SVOJU BEBU OD GRANATIRANJA! Ukrajinka o ŠOKU koji je doživela u Kijevu

Fotografije Olge, njene zavijene glave i gornjeg dela tela prekrivenog posekotinama dok drži svoju bebu Viktoriju, pojavile su se naširoko na društvenim mrežama

Objavljeno:

Olga, 27-godišnja ukrajinka, teško je ranjena dok je krila svoju bebu od granatiranja u Kijevu. Prisetila se šoka kada je videla krv koja je bila po njenom detetu nakon udara projektila koji je razbio staklo u sobi.

"Ranjena sam u glavu i krv je počela teći. I sve je teklo na bebu. Nisam mogla da razumem, mislila sam da je to njena krv", rekla je za Reuters Olga, sedeći na krevetu u dečjoj bolnici u Kijevu gdje se leči.

Fotografije Olge, njene zavijene glave i gornjeg dela tela prekrivenog posekotinama dok drži svoju bebu Viktoriju, pojavile su se naširoko na društvenim mrežama. Slika prikazuje težak danak koji plaćaju civili u ruskoj invaziji.

Mislila je da joj je beba povređena

Otac Dmitro uzeo je devojčicu, a Olga je vrištala da joj je ćerk posečena. "Olga, to je tvoja krv, ne njena", prisetio se Dmitro.

Olga je rekla da se probudila kako bi nahranila bebu staru šest nedelja i da ju je pokrila dekom kako bi se ugrejala u trenutku kada je došlo do raketnog udara.

1 / 4 Foto: Profimedia

Na vreme prekrila dete ćebetom

"I to je ono što je bebu održalo na životu. Samo sam je na vreme pokrila. A onda je Dmitro skočio i prekrio i nas", rekla je Olga koja ima više posekotina po glavi i telu, a beba je zadobila manje ogrebotine i nekoliko modrica.

Olga, Ukrajina
foto: Printscreen/The Guardian

"Ne preostaje nam ništa drugo nego da ostanemo pozitivni i verujemo da je to najgora, najstrašnija stvar koja nam se mogla dogoditi u životu", zaključuje Dmitro.

1 / 14 Foto: Printscreen, Profimedia

Ukrajinske vlasti kažu da je najmanje 60 civila ubijeno u Kijevu otkako je počela ruska invazija.

Bonus video:

00:59

Održana ceremonija prolećnog oranja u Šananu, Tibet

(Espreso/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.