OVO JE OTAC SUROVO UBIJENE VANJE (14)! Zbog novca predao svoje DETE? Zločin koji region nikada NEĆE ZABORAVITI
Otac ubijene Vanje Gorčevske, Foto: Printscreen/Facebook/Martin Kostovski

OBJAVLJENO!

OVO JE OTAC SUROVO UBIJENE VANJE (14)! Zbog novca predao svoje DETE? Zločin koji region nikada NEĆE ZABORAVITI

Otac ubijene Vanje Gorčevske je prema saznanjima MUP-a učestvovao u otmici svoje ćerke

Objavljeno: 14:30h

Na društvenim mrežama se deli fotografija na kojoj je navodno Aleksandar, otac monstruozno ubijene 14-godišnje Vanje Gorčevske, koji je, prema saznanjima severnomakedonskog Ministarstva unutrašnjih poslova i tužilaštva, učestvovao u njenoj otmici, piše Večer.mk.

Fotografiju je podelio Martin Kostovski, poslanik SDSM.

"TATA!" Stvorio si život, stvorio si dete, trebalo je da je voliš najviše, DA DAŠ SVOJ ŽIVOT, da je štitiš od svega i svakoga, čuvaš, raniš, braniš, bodriš. Da joj budeš vetar u jedra! TATA, tvoj glas će zvoniti dok si živ i kajaćeš se što nisi dao život! KAKIM SRCEM, DUŠOM I MOZGOM je stavio pohlepu ispred života svog deteta?! Kako ćeš nekom drugom da objasniš da si otac?! TI NISI OTAC, TI SI RĐA MONSTRUOZNA“, napisao je Kostovski.

Prema onome što je saopštio ministar unutrašnjih poslova Oliver Spasovski, otmičare je ranije uveče otac obavestio da će Gorčevska sama ići u školu i kada će otići.

Kako je rekao Spasovski, Gorčevska je kidnapovana da bi iznudila novac od svoje majke, a ubrzo potom i ubijena pištoljem.

Ubica ju je ubio jer se plašio dokaza koje bi policija mogla da pronađe u istrazi koja je već započeta nakon prijave.

1 / 3 Foto: Printscreen/Facebook/Zorica Gjorcevska

Osim što je ubijena, Vanja Đorčevska je i zakopana u okolini Skoplja. Ovo je saopštio ministar unutrašnjih poslova Spasovski. Prema njegovim rečima, MUP ima u pritvoru izvršioce dva ubistva - devojčice Vanje i Pančeta Žežovskog.

- U vezi sa dva slučaja osumnjičeno je pet osoba, tri osobe su u pritvoru, jedna je van zemlje, a peto lice, otac maloletnice, jeste privedeno, obavljeno je saslušanje, mere će uzeti po nalogu Tužilaštva. Motiv je koristoljublje, pri čemu je jedno od lica, u dogovoru i sa znanjem člana porodice, organizovalo izvršenje krivičnog dela, kako bi od majke iznudilo novac, kako bi ubuduće svi umešani imali materijalne koristi - kaže Spasovski.

Bonus video:

03:48

SVIREPO UBISTVO DEVOJČICE U MAKEDONIJI POTRESLO REGION! Reporter Kurira traži vezu između dva ubistva: OVO DODATNO ZABRINJAVA

(Espreso/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.