OBJAVLJEN SNIMAK MESTA GDE JE ZAKOPANA VANJA! Ovo je put kojim su ČUDOVIŠTA vodila devojčicu da je UBIJU... (VIDEO)
Foto: Ministarstvo unutrašnjih poslova Severne Makedonije, printscreen/youtube/telmatv

UŽAS!

OBJAVLJEN SNIMAK MESTA GDE JE ZAKOPANA VANJA! Ovo je put kojim su ČUDOVIŠTA vodila devojčicu da je UBIJU... (VIDEO)

Na lokalnom putu za selo Brazda nema mnogo saobraćaja i na dva mesta postoji skretanje koje vodi do mesta gde je automobil ostavljen i izgoreo

Objavljeno: 14:08h

U ataru sela Brazda, na pola puta do sportskog aerodroma Stenkovec, nalaze se tragovi zapaljenog automobila monstruma koji su ubili četrnaestogodišnju Vanju Gorčevsku, koja je i bila zakopana tamo.

Do mesta se stiže samo blatnjavim zemljanim putem koji malo ko zna, čak ni meštani Brazde ne znaju tačnu lokaciju, navodi TV Telma koja je objavila snimak.

Na lokalnom putu za selo Brazda nema mnogo saobraćaja i na dva mesta postoji skretanje koje vodi do mesta gde je automobil ostavljen i izgoreo.

- Ovo je put kojim su se kretala čudovišta sa „sitroenom”. Prestravljeno dete je bilo vezano u gepeku - navodi novinar Telme.

Prema zvaničnim informacijama iz istrage, telo četrnaestogodišnje Vanje Gorčevske zatrpano je u blizini zapaljenog automobila, na njivama sela Brazda, prema sportskom aerodromu Stenkovec.

Bonus video:

03:48

SVIREPO UBISTVO DEVOJČICE U MAKEDONIJI POTRESLO REGION! Reporter Kurira traži vezu između dva ubistva: OVO DODATNO ZABRINJAVA

(Espreso/ Blic/ Ivana Kešanski)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.