OTKRIVENO JE I OBJAVLJENO: ONA je u vezi sa SPLIĆANINOM! (FOTO)
Jelena Glišić, Foto: Printscreen/Instagram/jelena.glisa

NOVA ROMANSA

OTKRIVENO JE I OBJAVLJENO: ONA je u vezi sa SPLIĆANINOM! (FOTO)

Podsetimo, Glišić je sredinom prošle godine objasnila da se odluka o razvodu nije dogodila preko noći, nego su o njoj dugo i detaljno razgovarali

Objavljeno: 20:28h

Nakon što se ranije rastala od lošinjskog poduzetnika Krešimira Lešića, bivša Misica Univerzuma Hrvatske i HRT-ova voditeljka Jelena Glišić (35) ponovo je zaljubljena. Kako doznaje RTL, Glišić je u vezi s nekoliko godina mlađim splitskim inženjerom građevine Antom Borovinom. Zaljubljeni par krajem decembra često se mogao videti u gradu ispod planine Marjan, a Splićanin je zaposlen u porodičnoj firmi.

Podsetimo, Glišić je sredinom prošle godine objasnila da se odluka o razvodu nije dogodila preko noći, nego su o njoj dugo i detaljno razgovarali.

– Sve ono što nam se ovih sedam godina činilo kao prednost, sada se pokazalo kao prepreka – pojasnila je tada te dodala da je krivac za njihov razvod život na dve adrese.

Inače, televizijska voditeljka i poduzetnik svoju su ljubavnu priču, koja je trajala sedam godina, započeli u rodnom Lošinju, a u braku su bili tri godine. Glišić, koja je 2005. godine odnela laskavu titulu Mis Univerzuma, radi na HRT-ovim emisijama ''Loto'', ''Auto Market'' i ''Klub 7''.

(Espreso / Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.