VODITELJKI IVANI 3 ČLANA PORODICE UMRLA OD KORONE: Objavila poslednje reči oca i otišla na vakcinu, TUGA!
Ivana Tomić, Foto: FACEBOOK/IVANA TOMIĆ

nije dobro

VODITELJKI IVANI 3 ČLANA PORODICE UMRLA OD KORONE: Objavila poslednje reči oca i otišla na vakcinu, TUGA!

"Bojala sam se vakcine, setila sam se šta mi je tata rekao dva dana pred smrt", napisala je voditeljka Ivana Tomić

Objavljeno:

Hrvatska novinarka i voditeljka objavila je da je primila vakcinu protiv korona virusa, nakon više meseci dvoumljenja.

Ivana Tomić, bivša voditeljka koja je sada u političkim vodama, objavila je početkom godine da su joj tri člana porodice preminula od kovida 19 - otac, baka i deda. Sada je objavila da je otišla da se vakciniše iako se pribojavala, a sa pratiocima je podelila i neobični "lek" koji je posle vakcinacije uzela.

"Već nekoliko meseci kalkulišem s vakcinacijom, bojim se, filozofiram, neće mene, ja nisam nikad bolesna... Nikad nisam imala temperaturu, nikad ne pijem nikakve lekove, jer se bojim unositi u sebe svašta (i što se tiče hrane i lekova). Držim se mera, pazim na druge. Bahatim se svojim imunitetom, koji je stvarno odličan, a, ruku na srce, treba biti iskren i reći da je to stvar mojih hercegovačkih, kamenjarskih gena. Znam da posebno volite kad glorificiram Hercegovinu, ali šta ću", počela je ona.

Ivana je napisala da se na vakcinu odlučila nakon što je shvatila da više nema argumenata za svoj strah od vakcine, i podsetila se jednog od poslednjih razgovora sa ocem.

"Jutros se probudim i setim se tate koji me dva dana pre smrti pitao: 'Ive, što ti misliš more li se fenon upuvat' zrak u pluća? Ja ne mogu disati.' Dođem tu na Zagrebački Velesajam, hodam kao da me čeka smrtna presuda, povraća mi se, razmišljam o igli i tome hoće li me i koliko boleti, zašto u svim televizijskim prilozima prikazuju onu scenu kad igla probada kožu, hoće li me uhvatiti napad panike... Dolazim na punkt i kaže teta, bez da sam išta rekla: 'Vi se jako bojite.' Kažem: 'Da, bojim se i vakcine i igle. I da ću dobiti napad panike.' Dođe druga teta, pomazi me po ramenu... razgovarala je celo vreme sa mnom. Rekla sam da mi je tata umro od korone i da tada nije bilo vakcine, ali ni mesta u bolnici. Za to vreme me druga teta vakcinisala. Nisam doslovno ništa osetila", napisala je ona.

Voditeljki su rekli da sedne sa strane petnaestak minuta, i da krene kući tek ako se tada bude osećala dobro. Ostala je skoro sat vremena.

"Prošlo je pola sata, ja sedim i trebalo bi da krenem, ono, ništa mi nije. Čudno mi je. Živa sam. Nakon što sam ga gnjavila 20 minuta pitanjima hoću li preživeti, muž mi je rekao da se dignem i odem po 'lek' u jednu piteriju. Hoće reći, burek. Uglavnom, sad ću pojesti dva. Ustala sam sa stolice tek 50 minuta posle vakcine", napisala je na Facebooku Ivana.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.