Đani uzvratio rokeru: "ĐORĐE DAVID BI DAO SVE DA PIJE IZ CIPELE OD 2.000 EVRA ZA BAKŠIŠ OD 10.000!"
Radiša Trajković Đani, Foto: Printscreen

haos

Đani uzvratio rokeru: "ĐORĐE DAVID BI DAO SVE DA PIJE IZ CIPELE OD 2.000 EVRA ZA BAKŠIŠ OD 10.000!"

Đani opleo po rokeru

Objavljeno:

Pevač Radiša Trajković Đani žestoko je potkačio kolegu Đorđa Davida, koji ga je prethodno isprozivao jer je na tezgi zarad bakšiša pio alkohol iz prljave cipele od 2.000 evra, pa tvrdi da je rokeru san da za veliki novac uradi istu stvar.

Radiša Trajković Đani
foto: Printscreen

Đani je ispričao da mu nije jasno zašto je Đorđu zasmetalo to što je pio iz nošene obuće da bi ispoštovao domaćina i goste, pa mu je poručuje da se više bavi svojim životom i da njegov ne komentariše.

- Đorđe bi dao sve na svetu da može bilo šta da popije iz cipele od 2.000 evra i da na sve to uzme bakšiš od 10.000 evra. Kompleksi su čudo, ja sam bio kod domaćina kog privatno mnogo volim i to što sam uradio nema cenu. To se kod nas u poslu tako radi, tako se ispoštuje domaćin i tako se pokazuje da vam je lepo u društvu koje vas okružuje. Đorđe je jadnik koji se kači na mene iz ne znam kog razloga, ali me to ne zanima, pravo da vam kažem. Nikoga od kolega ne komentarišem, to znaju svi. Ne zanima me ko koliko pije, kako se ponaša, s kim je i šta radi. Imam zdravu i skladnu porodicu, nemam trzavica, hvala bogu, dobro radim, pa i nemam vremena da ih trošim na stvari koje me ne zanimaju. Gledam sebe i svoje dvorište, ali kad me neko iznervira tako glupim komentarom, ne mogu da ne reagujem - rekao je Đani za "Svet".

Folker je potom za ispričao da je bezbroj puta svedočio situacijama gde njegove kolege rade i luđe stvari zarad bakšiša, ali da nikada ni u koga nije upirao prstom.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.