PRE CECE VOLEO JE NATALIJU 13 GODINA! RODILA MU JE 4. DECE: Danas jedva krpi kraj sa krajem po BELOM SVETU?
Foto: youtube.com/radovan džeko

Prva ljubav!

PRE CECE VOLEO JE NATALIJU 13 GODINA! RODILA MU JE 4. DECE: Danas jedva krpi kraj sa krajem po BELOM SVETU?

Pre Cece voleo je nju

Objavljeno:

Natalija Martinović, supruga pokojnog Željka Ražnatovića Arkana, napustila ga je posle saznanja da su se pojavile emocije između njega i mlade estradne zvezde Svetlane Cece, tada Veličković, pisali su mediji u to vreme.

Arkan
foto: printscreen

Nakon što joj je tadašnji suprug Željko sam priznao da se zaljubio u Cecu, Natalija je spakovala kofere i otišla u svet sa četvoro njihove dece. Na pitanje da li je suprugu napustio zbog pevačice, on je izjavio:

- Nakon 13 godina braka s Natalijom, ja sam se razveo. Moja Maša se rodila dok sam bio u hrvatskom zatvoru. Moja žena i ja tri godine već nismo bili zajedno. Imao sam tri braka, ali nikad nisam bio ženskaroš. Nikakvih ljubavnih afera nisam imao. Za 13 godina, koliko sam bio s bivšom ženom, ništa se nije dogodilo što bi izazvalo njenu sumnju. Onda sam se zaljubio u Cecu. Rekao sam to ženi. U stvari, to se postepeno događalo. Ceca je bila uporna. Otvoreno mi je govorila o svojoj ljubavi i ja sam je polako prihvatao – izjavio je Arkan 1996. godine.

Pavle Stevović, bivši finansijski direktor Ražnatovićevih firmi, izjavio je jednom prilikom da Natalija i njena deca danas žive u Americi.

- U Americi su, u Los Anđelesu. Znam da žive teško, muče se. Natalija čuva decu, bebi-siterka je. Kažu mi da se razbolela...Blizanci i Milena su svi završili koledže, rade po dva posla da bi mogli da žive, a najmlađa Maša se još školuje – ispričao je tada.

Natalija i Arkan su u braku bili od 1985. do 1994. godine. Arkan je sa Natalijom dobio četvoro dece, blizance Vojina i Nikolu i dve ćerke Mašu i Milenu.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.