NOVI DETALJI O NAPADAČU IZ SPLITA: Aleksandar TVRDI da nije TUKAO žene, priznao da uzima sve DROGE osim HEROINA!
Aleksandar Nišević, Foto: Printscreen/Facebook

horor

NOVI DETALJI O NAPADAČU IZ SPLITA: Aleksandar TVRDI da nije TUKAO žene, priznao da uzima sve DROGE osim HEROINA!

Na ispitivanju je rekao da će dokazati da na snimku nije on

Objavljeno:

Muškarac (28) iz Gline koji je osumnjičeni za dvostruki pokušaj ubistva u Splitu, tvrdi da nije tukao žene. Negira krivično delo iako su oba napada snimile nadzorne kamere.

Na ispitivanju je rekao da će dokazati da na snimku nije on. Priznao je i da uzima sve droge osim heroina, prenosi Index.

Sudija istrage odredio mu je istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja dela. Muškarac je već prijavljivan za široki spektar krivičnih dela, a pre ispitivanja u Državnom tužilaštvu pregledao ga je psihijatar. Utvrdila je da je opasan za okolinu.

Koliko dugo je 28-godišnji Aleksandar N. iz Gline, koji je u subotu ujutro teško povredio dve žene na Firulama i na Blatinama, boravio na području Splita i okoline, ne zna niko.

Banuo na vrata udruženja Snaga vere

Pre dva meseca 28-godišnjak pokucao na vrata prenoćišta udruženja Snaga vere u Varoši.

Nikša Džanko, koji vodi to udruženje, primio ga je na spavanje, baš kao što prima svakoga kome treba pomoć, topli obrok, a nije to u mogućnosti da obezbedi, piše Slobodna Dalmacija.

- Primili smo ga kao i svakog ko nam dođe, ali nije se dugo zadržao. Rekao je da nema gde da spava i da nema novaca, pa smo mu dali krevet. Rekao je da je beskućnik i spominjao je neke pomalo nepovezane priče kako je živeo u Glini dok nije pala, pa na Kosovu, pa je spominjao težak razvod roditelja, pa Ameriku... Video sam odmah da mu se ne može baš verovati. Delovao je malo glupasto, a videlo se da je tipični sitni ulični kriminalac. Govorio sam mu da treba da promeni svoj život, da se javi u komunu za početak, ali njega je to očito nerviralo pa me nije ni slušao. Nakon nekoliko dana u prenoćištu rekao je da ide dalje, da će raditi kod nekog čoveka na Žnjanu. Od tada nisam čuo ništa o njemu do ovog ružnog događaja, kada je napao jadne žene - govori Džanko, koji, poput čitave javnosti, osuđuje ovakav čin muškarca iz Gline.

Iz čista mira mlatio žene flašom, kamenom i šakama

Podsetimo, Aleksandar N. se sumnjiči da je u subotu oko 7:15 u ugostiteljskom objektu na plaži Firule s leđa, flašom u glavu udario oštećenu 52-godišnjakinju, a kad je žena pala na tlo, nastavio ju je udarati šakama po glavi i vratu te je hvatati rukama za vrat.

Pola sata kasnije je, objavila je policija, u Ulici Antuna Branka Šimića u Splitu s leđa, više puta kamenom u glavu udario 40-godišnjakinju te ju je potom nastavio tući šakama po glavi.

Nakon pružene lekarske pomoći utvrđeno je kako je 52-godišnjakinja zadobila lakše telesne povrede, a 40-godišnjakinja tešku telesnu povredu noge.

Oko 45 minuta kasnije napao je Kristinu U. (40) dok je ulazila u zgradu u Ulici A. B. Šimića u Splitu. U napadu je zadobila tešku telesnu povredu noge. Policija je na mestu napada pronašla kamen kojim je napadač udarao nesretnu ženu.

I taj napad snimile su nadzorne kamere.

Bonus video:

00:15

UBISTVO SKOLETOVOG SINA: Porodica postavila spomen-ploču na mestu zločina (KURIR TV)

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.