ANA (33) JE POLILA BESKUĆNIKA LAKOM ZA DRVO I ZAPALILA GA! Svi su u neverici, zašto je ovo uradila?
Ana Šekereva, Foto: Ruska policija

užas

ANA (33) JE POLILA BESKUĆNIKA LAKOM ZA DRVO I ZAPALILA GA! Svi su u neverici, zašto je ovo uradila?

Jedan od prijatelja osumnjičene takođe je dodao da Šehereva nikada nije imala redovan posao

Objavljeno:

Tužilaštvo u Rusiji pokrenulo je krivičnu prijavu protiv mlade žene zbog nasilnog napada na usnulog beskućnika, koji je umro od teških opekotina zadobijenim od napada.

33-godišnja žena iz Jekaterinburga, u regiji Ural planine, u subotu je optužena za teško ubistvo i sada joj preti do 20 godina zatvora ako bude osuđena, otkrila je lokalna policija.

Prema navodima vlasti, krajem maja Ana Šekereva je zalila zapaljivu tečnost, kojom je napala 22-godišnjeg beskućnika koji je spavao na ulici i zapalila ga. Pateći od većih opekotina, muškarac je sutradan preminuo u bolnici.

Policijski izvor rekao je za list Komsomolskaja pravda da je osumnjičena, za koju se u to vreme tvrdilo da je u alkoholiziranom stanju, šetala kući iz kuće prijatelja kada je videla dvoje ljudi koji su spavali u blizini. Zatim je uzela bocu laka za mrlje od drveta koji je ležao u blizini i polila je par beskućnika.

Mlada žrtva je očigledno bila pijana, a izveštaji kažu da nije odmah osetio plamen, uprkos tome što je 60% njegovog tela izgorelo. Drugi čovek je čudom bio nepovređen. Izvor je dodao da su Shekhereva i njena meta nepoznati jedno drugom, ostavljajući ih da traže motiv iza brutalnog napada. Mrlje od drveta i druge toksične hemikalije za domaćinstvo koje sadrže alkohol ponekad se troše kao jeftina alternativa žestokim alkoholnim pićima.

Policija je započela potragu za Shekherevom kada je njen identitet utvrđen početkom prošlog meseca. Rekli su da im je pažnja medija koja je posvećena šokantnom slučaju pomogla da konačno osumnjičenu zadrže u četvrtak. Navodno se skrivala u stanu prijatelja.

Žena je na sudu rekla da je želela da se preda policiji, ali je uhapšena pre nego što je uspela. Ona će biti podvrgnuta psihijatrijskoj proceni. Šehereva je "objasnila da je [ubistvo] bilo nesreća", rekao je policijski zvaničnik Vjačeslav Negru novinarima.

Njen komšija rekao je lokalnoj veb stranici e1.ru da je samohrana majka male ćerke i da ima problem sa pićem. Jedan od prijatelja osumnjičene takođe je dodao da Šehereva nikada nije imala redovan posao.

Policija je prvobitno rekla da takođe traži poznanika osumnjičene u vezi sa slučajem, 34-godišnjaka koji je bio svedok zločina. Mediji su ga opisali kao bivšeg prestupnika i dečka Shekhereve. Međutim, nije optužen ni za jedan zločin.

(Espreso/Rt.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.