"ACO SRBIN" ĆE ODGOVARATI ZA DVA POKUŠAJA UBISTVA, OBJAVILI HRVATSKI MEDIJI: Policija je saopštila i detalje HORORA
Aleksandar Nišević, Foto: Facebook/Nadzorne kamere

hororčina

"ACO SRBIN" ĆE ODGOVARATI ZA DVA POKUŠAJA UBISTVA, OBJAVILI HRVATSKI MEDIJI: Policija je saopštila i detalje HORORA

Nakon pružene lekarske pomoći utvrdili su kako je 52-godišnjakinja zadobila lakše povrede, a 40-godišnjakinja tešku telesnu povredu noge

Objavljeno:

Splitska policija izvestila je jutros da su dovršili kriminalističku istragu nad 28-godišnjim Aleksandrom Niševićem i da će ga krivično prijaviti za pokušaja dva ubistva.

Kako navode iz policije, sumnjiče ga da je juče oko 7.15 sati, u ugostiteljskom objektu na plaži Firule, flašom u glavu udario oštećenu 52-godišnju Nevenku Margetu, a kad je ista pala na tlo nastavio je da je udara šakama po glavi i vratu, pa je i hvatao rukama za vrat.

Policija tako navodi i da je potom oko 7.45 sati u ulici Antuna Branka Šimića s leđa, više puta, kamenom u glavu udario oštećenu 40-godišnjakinju te ju je potom nastavio tuči šakama po glavi.

Nakon pružene lekarske pomoći utvrdili su kako je 52-godišnjakinja zadobila lakše povrede, a 40-godišnjakinja tešku telesnu povredu noge.

Zbog sumnje u počinjenje krivičnih dela pokušaj ubistva 28-godišnjak će uz krivičnu prijavu biti predan pritvorskom nadzorniku.

Satima bežao policiji

Podsetimo, policija je napadača koji je satima bio u begu uhapsili oko 16 sati u Podstrani. Tamo su ga uhapsili Ulici Sv. Fabijana gdje je ušao među kuće kad su ga opkolili i priveli u Split. Napadač je inače policiji poznat od ranije, u dosijeu ima niz krađa, razbojništava, provala, prisile, nedozvoljeno držanje oružja. Za njim je i PU zagrebačka raspisala potragu sa izričitom naredbom da ga se uhapsiti. U Srinjanima kodSplita živi kraće vreme.

Bonus video:

00:21

NIŠLIJE GLEDALE HAPŠENJE UŽIVO: Diler pokušao da utekne, ali nije uspeo

(Espreso / 24 sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.