TUKLI IH, PRETILI IM I VIKALI BANDO ČETNIČKA!!! Pretučena deca u VUKOVARU!
Ilustracija, Foto: Print Screen Youtube

HOROR

TUKLI IH, PRETILI IM I VIKALI BANDO ČETNIČKA!!! Pretučena deca u VUKOVARU!

Četvorica mladića su pretukla decu

Objavljeno: 13:29h

U subotu oko 1 sat posle ponoći na centralnom trgu u Vukovaru grupa od nekoliko muških osoba napala je troje maloletnika i jednu mlađu punoletnicu, piše Večernji list.

Prema neslužbenim informacijama maloletnici su, među kojima su bile tri ženske osobe i maloletni mladić, slavili rođendan. Kada su prelazili preko Trga Republike Hrvatske prišla im je skupina od četvero mladića, koji su od ranije poznati policiji, koji su prvo ušli u konflikt sa mladićem, a onda ih i fizički napali.

- Za sada možemo potvrditi kako je došlo do fizičkog napada na trgu u Vukovaru i da provodimo kriminalističko istraživanje nad četiri osobe koje su od ranije poznate policiji i koje smo pronašli. Moguće je da će istragom biti obuhvaćene i još neke osobe koje se dovode u vezu s ovim događajem. Trenutno ne znamo koji bi mogao biti motiv napada ali vjerujemo kako ćemo doći do njega tokom dalje istrage - rekao je portparol PU Vukovarsko – srijemske Dragoslav Živković.

Dodaje i kako nitko od ozleđenih osoba nije imao vidljive ozlede prilikom policijskog postupanja ali i da ukoliko su oni naknadno potražili medicinsku pomoć o tome će zavisiti dalje postupanje policije kao i kategorizacija napada. Po rečima Živkovića svih četvero napadnutih osoba konzumiralo je alkohol, a među njima je bila i maloletnica koja prema zakonu nije smela bez nadzora roditelja ili staratelja biti napolju u vremenu od 23 do 5 sati tako da će o tome prekršaju biti izvešten i Centar za socijalnu skrb.

Kako je novinarima preneo otac jedne od žrtava napada četvorica napadača su prvo prišli maloletniku kojeg su vređali i pretili mu kada su mu rekli da ode ili se neće više ni vratiti. Prema njegovim rečima situaciju je pokušala smiriti jedna od devojki, koja je bila na slavlju i koja je kći hrvatskog branitelja u čemu je prvo i uspela. Međutim, ubrzo su se napadači vratili i četvero mladih počeli gađati bocama i uzvikivati „bando četnička“. Napad je prestao kada je sestra napadnutog mladića nazvala policiju poslije čega su se oni razbežali.

Bonus video:

01:58

EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Đanluka Vaki!!

(Espreso/Večernji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.