ČOVEK SKRENUO ZBOG ALIMENTACIJE: Istovario ženi 80.000 novčića na travnjak, ludilo! U stilu "EVO TI" (VIDEO)
Razvod, Foto: Profimedia

muka mu

ČOVEK SKRENUO ZBOG ALIMENTACIJE: Istovario ženi 80.000 novčića na travnjak, ludilo! U stilu "EVO TI" (VIDEO)

Majka i njena kći pokupile su novčiće i 800 dolara odlučile da doniraju centru za socijalni rad Sejf Harbor

Objavljeno: 23:27h

Otac tinejdžerke iz Virdžinije je poslednju ratu alimentacije platio istovarivši 80 hiljada novčića na travnjak svoje otuđene ćerke.

Majka i njena kći pokupile su novčiće i 800 dolara odlučile da doniraju centru za socijalni rad Sejf Harbor, piše Foks NJuz.

Ejveri Sanford (18) s ocem nije razgovarala nekoliko godina, a kaže i da nije zainteresovana za to jer ne želi da ima posla ni sa kim ko se tako odnosi prema njenoj majci.

Kad je istovarivao kovanice, majka tinejdžerke pitala ga je šta radi, a on je rekao da je reč o poslednjoj rati alimentacije.

- Ne pokušava da osramoti samo mamu nego i mene i sestru. Boli me što nije razmotrio to kad je krenuo ovo da uradi - rekla je Ejveri.

Otac je rekao da su ga ponele emocije i da mu je žao zbog te odluke, prenosi Index.

Mama i ćerka odlučile su negativno iskustvo da pretvore u pozitivno tako što su donirale dobijeni iznos onima kojima je novac potrebniji, za šta su dobile brojne pohvale na društvenim mrežama.

Bonus video:

03:50

MILETIĆ O CRNOJ GORI: To je zemlja prožeta kriminalom i korupcijom, možemo samo da je oplakujemo! SCG nije bila prirodna tvorevina

(Espreso / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.