HRVATSKA ŠOKIRANA HOROROM: Mesar Mile držao roba na imanju, čovek radio 15 sati bez pauze - I TO NIJE NAJGORE!
Foto: Pixabay

pakao!

HRVATSKA ŠOKIRANA HOROROM: Mesar Mile držao roba na imanju, čovek radio 15 sati bez pauze - I TO NIJE NAJGORE!

Nije ovo Mili prvi put da se susreće s ovakvim optužbama, no ovo je najnoviji slučaj

Objavljeno:

No, Milivoj mu je, stoji u prijavi, zapretio: "Nećeš ti nikud, ići ćeš kad mene bude volja jer ću ti polomiti kosti, dopustit ću ti da ideš kad napraviš sve što treba, a to će biti za 15 dana".

Budući da je Dž.Z. insistirao na tome da želi otići, Mile ga je pokušao udariti, što je ovaj izbegao.

Zbog svega, a znajući po pričama da je Milivoj nasilna i osuđivana osoba, čovek se preplašio te je 27. aprila pobegao s imanja. Kako nije imao novca kod sebe jer nije bio isplaćen, peške je i stopirajući došao do prelaza Kamensko i tamo je sve ispričao policiji.

Nakon dobijenog sudskog naloga pretraženo je imanje. Policija je tamo zatekla još jednog državljanina BiH koji je počeo bežati, no uhvaćen je te je potvrdio reči odbeglog radnika.

Milivoj U. nije tada bio dostupan policiji, a nedavno nije došao na ročište na Županijski sud u Splitu u postupku gde ga USKOK tereti za pljačke menjačnica i šverc više od tone i po mesa bez papira te preprodaju raznih ukradenih predmeta, piše Slobodna.

Već pre je prijavljivan zbog trgovine ljudima, preprodaje marihuane, otmice, trovanja ljudi mesom zaraženim trihinelom...

(Espreso.co.rs / Slobodna Dalmacija)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.