DEČAK POSLAO FOTOGRAFIJE SA ORUŽJEM DRUGIM UČENICIMA: Policija HITNO reagovala, drama u OSNOVNOJ ŠKOLI u Zagrebu
Hrvatska policija, Foto: Profimedia

još jedan incident u školi

DEČAK POSLAO FOTOGRAFIJE SA ORUŽJEM DRUGIM UČENICIMA: Policija HITNO reagovala, drama u OSNOVNOJ ŠKOLI u Zagrebu

Širom regiona je bilo više slučajeva u školama u kojima je policija morala da interveniše, nakon masakra u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar"

Objavljeno:

Dečak, učenik osmog razreda jedne osnovne škole u Zagrebu, kako saznaje sajt 24sata.hr, poslao je fotografije s mecima i oružjem drugim učenicima u školi.

Zbog svega je reagovala policija i na neko vreme zatvorila školu te učenike po razredima. Učenik, kako piše hrvatski sajt, u trenutku kad je poslao fotografije nije bio u školi.

- Policija je došla i razgovarala s nekim učenicima. Pozvali su nas roditelje da dođemo po decu. Još se tresem od straha. Noge su mi se odsekle - u dahu govori majka učenika koja je došla po svoje dete u školu.

Hrvatska policija
Hrvatska policijafoto: Profimedia

- Imali smo situaciju u školi zbog čega smo po protokolu morali da kontaktiramo policiju. Možemo samo reći da deca, nastavnici niti ostali zaposleni naše škole nisu bili u biti jednom trenutku ugroženi. O detaljima ne možemo govoriti, ali još jednom naglašavamo da nije bilo nikakve opasnosti jer se držimo svih sigurnosnih protokola - rekla je direktorka škole.

Podsetimo, širom regiona je bilo više slučajeva u školama u kojima je policija morala da interveniše, nakon masakra u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar".

(Espreso / Blic, 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.