LJUBAVNICA POZNATOG POLITIČARA SAKRILA U GEPEK: Progovorio telohranitelj funkcionera!
Foto: Profimedia

TEŽAK POSAO

LJUBAVNICA POZNATOG POLITIČARA SAKRILA U GEPEK: Progovorio telohranitelj funkcionera!

Osim visokog stepena inteligencije, oni moraju da poseduju i osobinu diskrecije. S obzirom na to da telohranitelji uz štićenu osobu žive danonoćno, jasno je da znaju sve njene tajne ...
Objavljeno: 11:38h

-Ma, mnogi bi ljudi, da znaju što sve prolazimo - glatko rekli da je plata koju primamo mizerna. A nama bi ponekad bilo lakše da manje znamo i još manje vidimo. Koliko god naš posao u javnosti deluje impresivno, neke štićene osobe nisu ni blizu tome. Često se zaželimo druženja s običnim ljudima, nekad imaš utisak da su svi pristojniji i ugodnijih od takozvane političke elite - žali se jedan od naših sagovornika. Iako bi imali puno toga reći o poedincima, “scene” ne prepričavaju ni među sobom.

Osim što ih za to veže profesionalna i poslovna tajna, koje se drže i oni koji su izašli iz sistema, kažu da to ne rade ni zbog vlastite sigurnosti. Naravno, mnogi bi se naslađivali kad bi znali ko kopa nos, grize nokte, a ko tako jede da zafleka i ljude za susednim stolom!

Ima i onih, kaže nam smejući se sagovornik, kojima uopšte nije neugodno ispustiti plinove u društvu. Kažu, neki svoj karakter i navike ne mijenjaju niti kad dođu na vlast:

- To su oni, takvi kakvi su. Neretko se dodatno razbahate, misle da mogu i smeju sve, pa im tako uopšte nije problem i zloupotrebiti svoj položaj i nas koristiti za neke stvari za koje im porezni obveznici nikad ne bi oprostili da znaju šta plaćaju.

foto: Giphy

Plaćaju nas, ali sigurno ne za to da ih vozikamo i dočekujemo ispred stana u kojima se sastaju s ljubavnicama, da nas šalju u kupovinu poklona za njih, otkrivaju s gorčinom neki MUP-ovi telohranitelji.

Najteže im je da rade s njihovom decom i pri kraju dodaju: Verovali ili ne, možda nam je najteže raditi s njihovom decom. Neka su stvarno pristojna i lepo vaspitana, ali, nažalost, neka, kao i njihovi roditelji, postanu bahata i, jednostavno rečeno, bezobrazna i zločesta. Misle da mogu sve, čak nas i gađaju sladoledom, a znaju da im ne možemo i ne smemo ništa.

Možemo se požaliti šefovima, ali na tome uvek ostane. Ćutimo i trpimo - druga je strana medalje elitnog policijskog posla. Ipak, definitivno najteže trenutke prolaze kad je netko bolestan u njihovoj porodici.

foto: Giphy

- Lako je govoriti da porodične probleme ostaviš kod kuće, ali je teško izbaciti iz glave kad ti je dete u bolnici, ne znaš kako će završiti, a ti moraš delovati hladnokrvno, ćutati i trpeti mučne, ponekad i frustrirajuće situacije.

Svi mi taj posao odradimo srcem, ali ponekad zaboli u takvim situacijama. Posebno u onima kad dan nikako da dođe do kraja, jer se štićena osoba, eto, baš uželela ljubavnice.

Bonus video: Tvrde da Trampov telohranitelj nosi VEŠTAČKU RUKU? A razlog je posebno žestok!

(Espreso.co.rs / Express.hr)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.