UDARILA VEDRANA RUDAN JAKO ZBOG MAMIĆEVE 30 GODINA MLAĐE: Sve je sasula, nije štedela, spomenula je i VIJAGRU!
Vedrana Rudan, Foto: © ATA Images, Beta

oštro

UDARILA VEDRANA RUDAN JAKO ZBOG MAMIĆEVE 30 GODINA MLAĐE: Sve je sasula, nije štedela, spomenula je i VIJAGRU!

Da Mamićeva veza sa trideset godina mlađom devojkom ne prođe bez kritičke analize potrudila se Vedrana Rudan

Objavljeno: 10:54h

Zdravko Mamić je uvek u žiži javnosti zbog svog temperamenta. No, u skorije vreme pažnju medija privlači i informacija da je Mamić "pronašao" srodnu dušu i to 30 godina mlađu.

U pitanju je Hercegovka Jelena Planinić koja je mlađa od Mamićevog sina i jedva starija od njegovih ćerki.

Da ova novost ne može da prođe bez oštre kritike potrudila se Vedrana Rudan svojim britkim jezikom.

Zdravko Mamić
Zdravko Mamićfoto: Profimedia

Ona je u svom stilu prokomentarisala situaciju:

"Baš me obradovala vest da se naš nacionalni junak i heroj domovinskoga mira opet zaljubio. Cura je trideset godina mlađa od njega. Neka pati kome smeta. Ne smeta mi, ali… Nije fer. Kad sam se ja treći put udala za muškarca od sebe mlađeg šesnaest godina, Hrvatska je bila na nogama.

Nije bilo medija ni u Hrvatskoj ni u “regionu” koji nije komentarisao našu ljubav iako sam jasno i glasno molila javnost za privatnost. U gluve, radoznale, perverzne uši. Svi su se čudili “babi” koja je s jednom nogom u grobu zgrabila za batak piletinu. Moja “piletina” je imala 56 godina. Uzalud. O meni se pisalo i govorilo kao da sam u krevet odvela nekoga u trinaestoj.

Za anonimne i potpisane hejtere, o hejtericama da se ne govori, bila sam “stara krava”, “stara kurvetina”, neki su poželeli da me j*be Manolić. Brinuli su o osećanjima moje dečice u pedesetoj i bivšeg muža u šezdeset i petoj. Mnogi su znali da nisam normalna i da me jednostavno treba smestiti u ustanovu u kojoj radi ekipa koja zna kako sa posebno perverznim ludakinjama.

A bio je samo šesnaest godina mlađi. Da je bio trideset deca bi mi oduzela poslovnu sposobnost i ukrala sve nekretnine. U ludnici bi potplatili nekoga da me do smrti drži uspavanu poput uspavane lepotice ili, još verovatnije, da me uspava zauvek.

Nažalost, moj treći muž nije mogao izdržati pritisak pa me ostavio. Mene je ostavio. Tojotu, bila je prošla samo 130 tisuća kilometara, to je ništa za Tojotu, i stan moje pokojne mame zadržao je kao naknadu za duševne boli.

Kako je njegova duša patila sa mnom? Jeli smo u konobama, odela sam mu kupovala u Vartexu, tamo se odevala i naša Prva Mama, poklonila sam mu Church’s cipele, ukrala sam ih od drugog bivšeg muža. Sigurno ih još nosi. Kralj Čarls Neki biće okrunjen u Church’s cipelama. Za majku sam mu preko veze našla starački dom, za bivšu ženu posao, njegova deca su na fakultetu dobijala petice dok smo bili zajedno. Sve sam to platila. Nešto i na rate.

Zdravko Mamić
Zdravko Mamićfoto: Profimedia

Uzalud. Našu savršenu idilu pokvarili su j*beni mediji koji su mene proglasili starom kravom, a njega bebom. Zato mi je ovih dana drago što se Mamiću ništa od ovoga ne dešava. I on je svojoj dragoj kupio auto, neki džip, i on je svojoj curi poklonio stan. Njene su štikle ručni rad iz Milana, Mamić je voleo obuvati i sudije, sigurno neće štedeti na curi…

Sve Mamić radi što sam i ja radila.

Je li mu neko rekao da je onemoćali vol? Kurvar? Da, vidite, kad je žena kurva onda je to uvreda, kad je muškarac kurvar, onda je to kompliment. Je li neko njemu predložio da ga j*be najstarija svetska političarka, neka Manolić? Nikoga nije briga kako se ovih dana osećaju Mamićeva dečica i bivše žene.

Iz prve ruke poznajem sve što se dešava muškarcima u Mamićevim godinama. Ipak, portali ne spominju bolne kukove, vodu u kolenima, gastritis i česta podrigivanja, aritmije, stentove, premosnice, presađivanje kose u Turskoj koje nekad uspe, nekad ne, implantate, spuštenu guzicu, kožu na vratu koja podseća na kožu purana…

A vijagra? To je tema koju se ne bi usudio načeti ni Mamićev najgori medijski neprijatelj. Poznato je da njegovi vršnjaci, ljudi u sedmoj deceniji, j*bu bar šest puta dnevno tako da su njihove trideset godina mlađe partnerke stalno na remontu kod kiropraktičara. Kako pobeći od pobesnelog nosoroga pitaju se sirotice u trideset i nekoj dok trpaju kartice u jednu od stotinu torbica koje im je nosorog kupio.

Vedrana Rudan
Vedrana Rudanfoto: Printscreen Youtube / RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal

Ljubomorna sam jer mene niko neće, a neće me zato jer sam stara? Mamića svaka hoće zato jer je mlad. Ponekad sam u Zagrebu znala sresti Mamića u nekom od kafića, uvek je na sebi imao predivan džemper od kašmira. Žuti, crveni…

Da, sve cure na ovome svetu padaju na kašmir i divlje mužjake u šezdeset i nekoj. Na starice u trideset i osmoj pale se samo beskućnici. Jebiga. Kako je, tako je. Dok ovo pišem na sebi nosim crvenu majicu od odlične imitacije kašmira. Možda naleti Manolićev tata."

Britskost jezika Vedrane Rudan poštuju svi čitatelji i čitateljke koji ne osećaju sujetu dok je čitaju. S tim u vezi, spisateljica je napisala i zanimljiv tekst o roditeljstvu koji se možda neće svideti svakoj mami i svakom tati.

(Espreso/ Vedrana Rudan)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.