MAMIĆEVA NOVA DEVOJKA JE MLAĐA OD NJEGOVOG SINA: Jelena je jedva starija od Zdravkovih kćerki!
Zdravko Mamić sa kćerkama Ivom i Lucijom i drugom suprugom Marinom, Foto: Printscreen / Facebook / Zdravko Mamić

šmeker

MAMIĆEVA NOVA DEVOJKA JE MLAĐA OD NJEGOVOG SINA: Jelena je jedva starija od Zdravkovih kćerki!

Navodno, par svakodnevno viđaju u Mostaru gde su kupili stan koji trenutno uređuju za zajednički život

Objavljeno:

Nova devojka Zdravka Mamića mlađa je od njegovog sina, a od kćerke je starija samo nekoliko godina.

Već se neko vreme spekuliše kako je Zdravko Mamić u Hercegovini pronašao 30-ak godina mlađu ‘srodnu dušu’ te da bi uskoro trebalo da se venčaju.

Ono što je hrvatski Story preneo jeste da je reč o mladoj Jeleni Planinić iz Ljubuškog s kojom se Zdravko ni ne skriva po Hercegovini.

Zdravko Mamić, Jelena Planinić
foto: Beta, Printscreen/Linkedin

Sada se na internetu pojavila fotografija Mamića i njegove devojke, a već ga nazivaju ljubuškim zetom.

Navodno, par svakodnevno viđaju u Mostaru gde su kupili stan koji trenutno uređuju za zajednički život.

Jelena iza sebe ima brak koji je okončan zbog ljubavne romanse sa Zdravkom, a sve je krenulo još pre tri godine dok je navodno bila Mamićeva sekretarica.

Tad se nije ni pretpostavljalo da su u vezi budući da je on još uvek u zakonskom braku s Marinom Mamić s kojom ima dve kćerke – Ivu i Luciju, dok iz prvog braka sa Nadom Mamić ima sina Marija. U to vreme, Jelena i Marina su viđane kako zajedno piju kafu.

Zanimljivo je da je Zdravkova nova izabranica mlađa od njegovog sina, a tek nekoliko godina starija od njegovih kćerki.

Prva supruga, Nada, od Zdravka je starija osam i po godina, a venčali su se kad je on imao samo 21 godinu.

1 / 7 Foto: Profimedia

Mariove polusestre, Luciju i Ivu, Zdravko je dobio u drugom braku sa suprugom Marinom, koja se takođe drži podalje od radoznale javnosti te je posvećena porodici.

- Marinin život je obitelj. Nikad se, u ovih 17 godina, nije dogodilo da nije skuvala ručak, ona razvozi decu, dnevno šeta oko dva sata, četiri puta nedeljo ide u crkvu na razne molitve i seminare, odlazi u pozorišta i na koncerte ozbiljne muzike, itd. Ja sam u nekom drugom svetu i taj svet Marinu ne zanima. Ona ga poštuje, ne stvara probleme, ali u njega ne želi ući - govorio je Mamić jednom prilikom.

Lucija i Iva Mamić se takođe retko viđaju u javnosti, žive mirnim i povučenim životom, a dobre su prijateljice sa suprugama fudbalera.

Tako su bliske sa suprugom Matea Kovačića, prelepom Izabelom Kovačić kao i Dinom Dragijom koja je ovoga leta u bračnu luku uplovila sa Tinom Jedvajem. Najmlađa Iva s njima je proslavila rođendan 2020. godine.

Upravo na venčanju Dine i Tina bile su obe sestre, a društvo im je pravio i brat Mario sa suprugom Tijom Mamić. No, devojke o svojim životima ne otkrivaju mnogo. Ono što se zna je da je starija Lucija 2017. godine diplomirala na Grifit koledžu u Dablinu, a nedavno je pokrenula i vlastiti biznis za kupovinu psećih brendova.

Reč je o platformi koja sadrži proizvode nekih od najpoznatijih brendova koji proizvode isključivo prvoklasan asortiman za pse i to po najvišim mogućim standardima.

- Danas sam najponosniji otac na svetu, žrtva moje cele porodice i mene danas je dobila najlepšu nagradu jer je moja kćer Lucija diplomirala na Griffith College Dublin te je zbog izvanrednog uspeha i zalaganja proglašena najboljom studentkinjom generacije. Zahvalan sam Bogu na ovom prekrasnom danu i svojoj obitelji na sreći koju mi svakog dana donose, jer obitelj je jedino pravo utočište u ovom bezdušnom svetu - napisao je ponosni Mamić kada je Lucija proglašena i studentkinjom generacije.

Prošle godine Mamić se pohvalio i uspehom mlađe kćeri Ive koja je pak diplomirala u Švajcarskoj.

- Mudri ljudi kažu da su deca naše najveće bogatstvo, a ja sam danas dočekao najveću životnu nagradu – nakon što je Mario završio studije ekonomije u Zagrebu, Lucija diplomirala magna cum laude u Dublinu, danas je moja najmlađa kći Iva diplomirala s izvrsnim uspehom na švajcarskom Glion Institute of Higher Education! Ponosan sam na svoje životno delo, na svoju suprugu i obitelj koja je podigla troje uzornih, mladih i perspektivnih ljudi, jer je obrazovanje karta za bolju budućnost, a budućnost pripada onima koji se za nju spremaju danas - poručio je Zdravkom tom prilikom.

Mamić je ovog leta počeo da ulaže milione u solarnu energiju, odnosno posao koji vodi baš mlada Iva (24).

Profili Lucije i Ive na društvenim mrežama zatvoreni su za javnost, a fotografi su sestre uspeli snimiti 2017. godine ispred zagrebačke bolnice Sv. Duh gde je Zdravko ležao nakon ranjavanja u blizini Tomislavgrada.

(Espreso/Sportlife)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.