MAJKA MONSTRUM NA SLOBODI: Pokušala da UBIJE svoju dvogodišnju ćerku, a evo koga je okrivila za GNUSAN ZLOČIN!
Zatvor, Foto: Vladimir Sporčić, Ilustracija

JEZIVO

MAJKA MONSTRUM NA SLOBODI: Pokušala da UBIJE svoju dvogodišnju ćerku, a evo koga je okrivila za GNUSAN ZLOČIN!

Protiv te odluke pobunilo se Državno tužilaštvo koje smatra da 31-godišnjakinja nije smela biti puštena na slobodu

Objavljeno:

Majka iz Podravine u Hrvatskoj, koja je sredinom marta, prema navodima optužnice, htela da ubije svoju dvogodišnju ćerku pa odustala i zločin pokušala da podmetne suprugu, puštena je iz istražnog zatvora.

Protiv te odluke pobunilo se Državno tužilaštvo koje smatra da 31-godišnjakinja nije smela biti puštena na slobodu, prenosi Index.

- Županijsko državno tužilaštvo u Varaždinu je podnelo žalbu protiv prvostepenog rešenja Županijskog suda u Varaždinu kojim je ukinut istražni zatvor hrvatskoj državljanki (1991.) protiv koje je podignuta optužnica zbog počinjenih krivičnih dela teškog ubistva sa dobrovoljnim odustajanjem i lažnog prijavljivanja krivičnog dela - saopštili su iz ŽDO-a Varaždin.

U obražloženju žalbe navode da je ona podneta zbog "pogrešno utvrđenih činjenica" i kako smatraju da drugim "merama opreza nije moguće kod okrivljene otkloniti opasnost od ponavljanja krivičnih dela".

Kako su od meštana Kozarevca, sela u kojem se dogodio zločin, tada saznali lokalni mediji, svemu je prethodila bračna svađa jer joj je suprug navodno dao do znanja da namerava da se rastane od nje.

1 / 5 Foto: Profimedia

Okrivljena je nakon pokušaja ubistva svoje povređeno dete odvela u bolnicu i slagala da ga je povredio suprug, nakon čega ga je policija i uhapsila. No, ubrzo je ipak priznala istinu i suprug je pušten iz pritvora, a ona zadržana.

Devojčica je nekoliko dana bila na lečenju i u Klaićevoj bolnici u Zagrebu, a potom je nastavila da živi s ocem.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.