MILANOVIĆ KOMENTARISAO PUTINOV GOVOR: Slušajte šta je imao da KAŽE - ovo je užasno OPASNA SITUACIJA! (VIDEO)
Zoran Milanović, Foto: Printscreen/Twitter/TV N1 Sarajevo

komentar

MILANOVIĆ KOMENTARISAO PUTINOV GOVOR: Slušajte šta je imao da KAŽE - ovo je užasno OPASNA SITUACIJA! (VIDEO)

Na pitanje ima li Hrvatska plan ako dođe do nuklearnog rata, Milanović je rekao da Hrvatska nije učestvovala u ključnim odlukama

Objavljeno:

Hrvatski predsednik Zoran Milanović prokomentarisao je danas govor ruskog predsednika Vladimira Putina u kom je najavio delimičnu mobilizaciju i poručio Zapadu na blefira kada im kaže da će svim sredstvima braniti teritoriju Rusije.

“Ovo je užasno opasna situacija. Natežem se sa onima koji su do juče Putinu virili iz džepova sakoa”, rekao je Milanović. “Rusija mora toliko da oslabi da ne može da uradi ništa slično. Vidimo da ona uporno nastavlja… ”, rekao je on novinarima.

“Meni preostaje jedino da nekako olakšam dušu, ali nisam zbog toga da bi olakšao svoju dušu i napravio štetu Hrvatskoj, pazim što govorim, ali između toga da ne govorim ništa i klimam glavom i da govorim nešto, izabrao sam da govorim nešto”, dodao je on.

Na pitanje ima li Hrvatska plan ako dođe do nuklearnog rata, Milanović je rekao da Hrvatska nije učestvovala u ključnim odlukama.

“Niti smo Poljaci, niti smo upali u Ukrajinu, niti smo donosili ključne odluke. Ušli smo u NATO sa primarnim ciljem da nas Amerikanci zaštite od varvarizma i opasnosti iz Beograda. Dakle, niti nas nešto pitaju niti dodatno učestvujemo. Svaka odluka treba da bude dobro balansirana. A ne da neko to koristi za ličnu promociju", rekao je on.

"A za nuklearno oružje, Putin to svako malo ponovi, ali ja to ne vidim kao glavni problem u ovom trenutku, ali vidim problem da Rusija ekonomski nije slomljena a trebalo je biti u par meseci, dogodilo se upravo suprotno", rekao je Milanović.

Bonus video:

07:44

SUĐENJE BALKANSKOM AL KAPONEU U PULI: U Srbiji optužen za pokušaj ubistva.HRVATSKA ODBIJA DA GA ISPORUČI NAŠOJ ZEMLJI!

(Espreso/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.