HRVATSKI VODITELJ ZAŽALIO ŠTO JE ODMOR PROVEO U SVOJOJ ZEMLJI:Opisao BEZOBRAZLUK koji je doživeo, šamaranje CENAMA!
Ilustracija, Foto: Printscreen

PAPRENO!

HRVATSKI VODITELJ ZAŽALIO ŠTO JE ODMOR PROVEO U SVOJOJ ZEMLJI:Opisao BEZOBRAZLUK koji je doživeo, šamaranje CENAMA!

Ovog leta sam sebi samo potvrdio stav da se kao gost – nigde ne osećam toliko prevareno kao u sopstvenoj zemlji, tačnije, na Jadranu"

Objavljeno: 14:02h

Bivši RTL-ov reporter i voditelj Ivan Vrdoljak pridružio se klubu razočaranih turista te na Fejsbuku opisao "pretencioznost i bezobrazluk" koje je doživeo letujući u Hrvatskoj.

"Video sam ponešto sveta… Deo Severne i Srednje Amerike, Azije, Afrike. Posetio sam većinu evropskih metropola. London, Pariz, Rim, Beč, Istanbul, itd. Ovog leta sam sebi samo potvrdio stav da se kao gost – nigde ne osećam toliko prevareno kao u sopstvenoj zemlji, tačnije, na Jadranu", započeo je svoj status reporter.

"Ne znam kako drukčije nazvati ova iskustva (različite destinacije i vrlo prosečni ugostiteljski objekti, nijedan nije fensi):

– osrednji apartman za 11.000 dinara za noć "s parkingom" kojeg zapravo nema – "salata s piletinom" bez piletine za 1.300 dinara – minijaturni burger od 1.600 dinara u random pečenjari uz plažu – cola od 390 dinara koju prvo dobiješ iz rinfuze u čaši, pa tek onda u flaši kad je zatražiš – ćevapi od 1.500 dinara – konobari koji sami određuju i uzimaju napojnice Teška pretencioznost, bezobrazluk i uvreda zdravom razumu", zaključio je Vrdoljak.

S njim su se složili mnogi pratioci, a neki su podelili i svoja tragična iskustva.

1 / 7 Foto: Profimedia

Nakon što je o razočarenjima u Splitu, Šibeniku i Pagu detaljno pisala Vrdoljakova kolegica Željka Gulan, on joj je odgovorio: "potpuno razumijem tvoju frustraciju. Dve ovo što spominjem se dogodilo u različitim lokalima. Jednostavno smatram da vrlo malo ugostitelja nudi za novac koji traže kvalitetnu uslugu. Za takve cene očekujem bar normalne porcije ili normalan pristup. Retko kad se pozitivno iznenadim", zaključio je Vrdoljak.

(Espreso/Dnevno.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.