"ISTRČAO JE IZ KUĆE OBLIVEN KRVLJU I POČEO DA ZAPOMAŽE" Mladić (26) izmasakrirao oca, pa pokušao da UBIJE MAJKU!
Ilustracija, Foto: Nebojša Mandić

KO U HOROR FILMU

"ISTRČAO JE IZ KUĆE OBLIVEN KRVLJU I POČEO DA ZAPOMAŽE" Mladić (26) izmasakrirao oca, pa pokušao da UBIJE MAJKU!

Odmah nakon dojave policija je izašla na mesto događaja, i tamo su pronašli telo muške osobe, dok je povređenoj ženi pružena pomoć

Objavljeno: 21:54h

Sin je istrčao iz kuće obliven krvlju. Zvao je pomoć i vikao da neko zove policiju! Ne znam ko je na kraju i pozvao policiju, ali su došli za desetak minuta, i oni i Hitna pomoć.

Nismo ni slutili šta se u kući odvijalo, ali prizor je bio strašan. Istrčali smo u tom trenutku na terasu, ali sve se odigralo u trenutku. Pre toga nismo čuli ništa što bi upućivalo na tako nešto. Tek kada je izašao iz kuće krvav i počeo da doziva pomoć, shvatili smo da se dogodilo nešto strašno – ispričao je 18-godišnji Matijas, državljanin Češke, koji je s porodicom odseo u apartmanu nasuprot vikendice u mestu Seline u Hrvatskoj, u kojoj se u nedelju uveče oko 21 sat odigravao strašan zločin.

1 / 8 Foto: Profimedia

U porodičnoj vikendici u centru mesta 26-godišnji sin izmasakrirao je 61-godišnjeg oca nožem, a nakon toga je pokušao da ubije i 60-godišnju majku, ali je ona u sumanutom napadu srećom samo lakše povređena. Odmah nakon dojave policija je izašla na mesto događaja, i tamo su pronašli telo muške osobe, dok je povređenoj ženi pružena pomoć.

O strašnom zločinu koji se odigravao u malom turističkom mestu u ponedeljak ujutro svedočili su još sveži tragovi krvi na balkonskim vratima kuće. U sparnoj večeri većina meštana nije čula ništa što bi upućivalo na tragediju jer su su uglavnom bili zatvoreni u kućama. Policija je u ponedeljak do popodnevnih sati još obavljala uviđaj, a pokraj kuće je bilo parkirano vozilo Hitne pomoći.

- Znam momka, moje je godište. Roditelji inače žive u Zadru, a tu letuju. Bave se turizmom. Šta je bilo, to niko ne zna - rekao je meštanin Selina, u kojima se u ponedeljak “šuškalo” o tragediji, ali niko nije hteo javno da komentariše. Tragedija se dogodila u centru mesta, pokraj crkve, prodavnice i lokalnog kafića. Većina njih tvrdi da su samo “sezonci” i da ne znaju porodicu ni mladića.

Zadar
Zadarfoto: Profimedia

Prema informacijama iz zadarske bolnice, 60-godišnja majka je u napadu zadobila lakše povrede, nalazi van životne opasnosti i u stanju je teškog šoka.

- Nad 26-godišnjim muškarcem u toku je kriminalistička obrada zbog ubistva i ubistva u pokušaju. Sumnja se da je 61-godišnjeg muškarca usmrtio, a 60-godišnjakinju povredii oštrim predmetom koji je pronađen na mestu događaja - rekli su u zadarskoj policiji.

(Espreso / Slobodna Dalmacija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.