POZNATO KO JE OTEO SRBINA U HERCEG NOVOM! Iza svega se krije poznata GLUMICA, ko bi rekao?
Hapšenje/ilustracija, Foto: Profimedia

neverovatno

POZNATO KO JE OTEO SRBINA U HERCEG NOVOM! Iza svega se krije poznata GLUMICA, ko bi rekao?

- Sudija za istragu je nakon salušanja kod tužioca za D. T. P. i M. P. doneo rešenje o određivanju pritvora u trajanju od 30 dana zbog navedenih krivičnih dela - kažu iz policije

Objavljeno:

Darija Tripković Praščević i Milan Plavljanić, oboje iz Herceg Novog, uhapšeni su zbog sumnje da su srpskog državljanina V. S. držali zatočenog u jednom stanu u Herceg Novom, gde su ga mučili i naneli mu teške telesne povrede.

Kako prenosi crnogorski Dan, Srbina su spasli policajci koji su upali u stan i zatekli dvoje osumnjičenih i njihovu žrtvu.

- Zbog sumnje da su izvršili krivično delo protivpravno lišenje slobode u sticaju sa krivičnim delima mučenje i teška telesna povreda, slobode su lišeni D. T. P. i M. P. iz Herceg Novog. Oni su ovo delo izvršili na štetu V. S. iz Republike Srbije na način što su 4. avgusta oštećenog pozvali u svoj stan, nakon čega su ga vezali i zadali mu povrede tupim predmetima, ali i stavili mu tkaninu u usta kako ne bi mogao da doziva pomoć. Sumnja se da su osumnjičeni ovu osobu držali vezanu par sati - saopštili su iz Uprave policije Crne Gore, prenosi Dan.

Navodi se da su, postupajući po naredbi sudije za istragu, policajci ušli u stan i na licu mesta zatekli osumnjičene i oštećenog koji je imao vidne povrede po glavi i telu. Nesrećni Srbin je potom prebačen u bolnicu gde su mu konstatovane teške telesne povrede.

- Sudija za istragu je nakon salušanja kod tužioca za D. T. P. i M. P. doneo rešenje o određivanju pritvora u trajanju od 30 dana zbog navedenih krivičnih dela - kažu iz policije.

Kako nezvanično saznajemo, osumnjičena Darija Tripković Praščević je crnogorska glumica koja je ostvarila ulogu u Novogodišnjoj epizodi televizijske serije Nijesmo mi od juče 2016. godine.

(Espreso/Dan)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.