CRNOGORSKA POLICIJA UHAPSILA SRBINA: Prilikom bežanja bacio 3 pvc kesice, u jednoj se nalazio KOKAIN!
Ilustracija, Foto: Profimedia

BEZBEDNOSNO INTERESANTNO LICE

CRNOGORSKA POLICIJA UHAPSILA SRBINA: Prilikom bežanja bacio 3 pvc kesice, u jednoj se nalazio KOKAIN!

Policijski službenici će u narednom periodu intezivirati već započete planske aktivnosti na suzbijanju ulične prodaje droge kao i svakog drugog vida zloputrebe narkotika

Objavljeno: 21:55h

Službenici Odeljenja bezbednosti Tivat juče oko 17.30 kontrolisali su bezbednosno interesantno lice koje je odbacio drogu i udaljio se sa lica mesta. Brzom akcijom pripadnika Odeljenja bezbednosti Tivat on je lišen slobode, saopštila je Uprava policije Crne Gore.

Policija je juče kontrolisala bezbednosno interesantno lice D. H. (33) državljanina Republike Srbije sa provremenim boravkom u Tivtu, koji je tom prilikom upravljao vozilom marke „VW Golf“.

On se prilikom kontrole udaljio sa lica mesta, odbacivši od sebe tri pvc pakovanja. U jednom se nalazio kokain težine oko 8 grama, a u druge dve marihuana.

D. H. je efikasnom akcijom kriminalističke policije lociran i lišen slobode i njemu se na teret stavlja krivično delo neovalšćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Osumnjičeni je danas priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilšatvu u Podgorici na dalju nadležnost. Pronađeni predmeti biće dostavljeni Forenzičkom Centru radi veštačenja.

Policijski službenici će u narednom periodu intezivirati već započete planske aktivnosti na suzbijanju ulične prodaje droge kao i svakog drugog vida zloputrebe narkotika.

Bonus video:

01:58

EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Đanluka Vaki!!

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.