POLICIJA ISTRAŽUJE OKOLNOSTI INCIDENTA NA PUTU NIKŠIĆ-PODGORICA: Službeno vozilo prošlo kroz okupljene građane?
Policija, Foto: Profimedia

VELIKI INCIDENT!

POLICIJA ISTRAŽUJE OKOLNOSTI INCIDENTA NA PUTU NIKŠIĆ-PODGORICA: Službeno vozilo prošlo kroz okupljene građane?

Policija je potvrdila da je došlo do incidenta prilikom blokade saobraćajnice od okupljenih građana, u kojem je učestvovalo službeno motorno vozilo

Objavljeno:

Uprava crnogorske policije saopštila je da utvrđuje okolnosti pod kojima se ranije danas dogodio incident na magistralnom putu Nikšić-Podgorica, u mestu Bogetići.

Prema pisanju portala RTCG do incidenta je došlo kada je službeno vozilo vlade, registarskih oznaka PG-CG-301, navodno prošlo kroz okupljene građane, koji su krenuli ka Podgorici, kako bi prisustvovali protestu ispred zgrade vlade.

Neki mediji su, međutim, objavili da je do incidenta došlo kada je policija zaustavila grupu građana koja je krenula na protest u Podgoricu, a oni nisu iz protesta onemogućili prolaz službenom vozilu vlade, isprečili su mu se na putu, opkolili ga i posedali na haubu, o čemu svedoče i snimci.

Policija je potvrdila da je došlo do incidenta prilikom blokade saobraćajnice od okupljenih građana, u kojem je učestvovalo službeno motorno vozilo.

"Nikšićka policija je dokumentovala događaj o kojem će biti obavešten tužilac. Policija će preduzeti dalje mere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja", saopšteno je iz Uprave policije.

Organizoator današnjeg protesta ispred zgrade vlade u Podgorici je Patriotsko-komitski savez, koji je najavio krivičnu prijavu protiv ministra koji je naredio da njihova kolona bude zaustavljena i protiv nikšićke policije zbog ograničavanja kretanja.

Prema zvaničnim informacijama, službeno vozilo, registarskih oznaka PG CG, pripada sektoru za poslove protokala, Generalnog sekretarijata zlade.

RTCG saznaje da su okupljeni cepali postere Ure i Demokrata.

Ranije danas, navodi se, blokiran je i izlaz iz pravca Cetinja prema glavnom gradu.

Bonus video:

03:11

ESPRESO NA LICU MESTA: OTIŠLI SMO NA SMETLIŠTE U STUDENJAKU KOJE SU NAPRAVILI KORONA-STUDENTI!

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.