KRIVOKAPIĆ SE KONAČNO OGLASIO POVODOM NEMIRA U CRNOJ GORI: Obratio se lično MILU, i to KAKVIM REČIMA! (FOTO)
Zdravko Krivokapić, Foto: Profimedia

HAOS U CRNOJ GORI

KRIVOKAPIĆ SE KONAČNO OGLASIO POVODOM NEMIRA U CRNOJ GORI: Obratio se lično MILU, i to KAKVIM REČIMA! (FOTO)

Pristalice DPS i Patriotsko-komitskog saveza (PKS) krenule su iz Nikišića ka Podgorici, ali ih je policija na putu zaustavila zbog neodstatka potrebnih papira

Objavljeno:

Ispred zgrade crnogorske vlade u Podgorici u 11 sati trebao je da počne skup povodom izmene Odluke o kriterijumima za sticanje crnogorskog državljanstva prijemom i izmene Zakona o registru prebivališta i boravišta sa čime bi bilo pojednostavljeno dobijanje crnogorskog državljanstva.

Pristalice DPS i Patriotsko-komitskog saveza (PKS) krenule su iz Nikišića ka Podgorici, ali ih je policija na putu zaustavila zbog neodstatka potrebnih papira.

Na protestu u organizaciji Patriotsko-komitskog saveza, bliskom DPS Mila Ðukanovića, uobičajeno su bačene dimne bombe i zapaljene baklje, a skandiralo se protiv potpredsednika vlade Dritana Abazovića i njegovog građanskog pokreta URA.

Premijer Zdravko Krivokapić se oglasio na društvenoj mreži Tviter povodom nemira u Crnoj Gori.

"Pozivam predsednika Đukanovića da ne destabilizuje državu ida narod koji je izveo na ulice pozove da se vrati kućama".

"Neredi koje produkuju neće zaistaviti ruku ravde i pravnu državu! I tužilački zakoni i odluka o izmeni kriterijuma za sticanje državljanstva biće usvojeni u interesu države CG i njenih građana i to nikakvi skupovi u organizaciji DPS-a neće zaustaviti", napisao je.

"Građane CG pozivam na razum i da ne nasedaju na provokacije onih koji su spremni da ih žrtvuju radi odbrane svog kapitala", objavio je Krivokapić na svom Tviter nalogu.

Bonus video:

03:11

ESPRESO NA LICU MESTA: OTIŠLI SMO NA SMETLIŠTE U STUDENJAKU KOJE SU NAPRAVILI KORONA-STUDENTI!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.