DANILOVIĆ POZVAO DRŽAVU DA ODGOVORI NA PRETNJE DPS: Došlo vreme da se na progon stavi tačka, PRIŽELJKUJU HAOS!
Goran Danilović, Foto: Printscreen

HAOS

DANILOVIĆ POZVAO DRŽAVU DA ODGOVORI NA PRETNJE DPS: Došlo vreme da se na progon stavi tačka, PRIŽELJKUJU HAOS!

Sada je, ističe, jasno otkuda u javnosti narativ o "pridošlicama" koje treba vratiti odakle su došle, što je, kako je ukazao, "otvoreni fašistički diskurs koji mora zabrinuti svaku pristojnu osobu", kaže Danilović

Objavljeno:

Predsednik Ujedinjene Crne Gore, dela vladajuća koalicije, Goran Danilović pozvao je državne organe da snažno odgovore na pretnje DPS Mila Đukanovića da će svim sredstvima braniti Crnu Goru od "posrbljavanja".

Danilović je upozorio da je jasno da "DPS gura građane u sukobe i priželjkuje haos".

"Iako se drži po strani u javnim nastupima, svakome je jasno da Đukanović lično stoji iza ovih bolesnih, ali vrlo pragmatičnih najava kojima pokreće sukobljavanje i brani svoj kriminalni atar", naveo je Danilović, preneo je portal RTCG.

Sada je, ističe, jasno otkuda u javnosti narativ o "pridošlicama" koje treba vratiti odakle su došle, što je, kako je ukazao, "otvoreni fašistički diskurs koji mora zabrinuti svaku pristojnu osobu", kaže Danilović.

Poručio je da je došlo vreme da se na progon stavi tačka.

Reagujući na saopštenje DPS-a nakon sednice Predsedništva, Danilović ocenjuje da "zvuči zlokobno najava kojoj se po pravilu pridružuju trabanti crnogorske politike, do juče zaboravljene političke individue i 'patriotska udruženja' napravljena po direktivi Đukanovića".

"Najaviti tako zapaljivo delovanje zbog namere vlade da izmeni odluku - ne Zakon ili Ustav po ustavnoj proceduri, sramno je i kukavičko ponašanje, izgubljenost u vremenu i prostoru, ali cinizam poslednje vrste", naveo je Danilović.

Bonus video:

05:42

ESPRESO REAKCIJA: Evrovizija

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.