SPREČEN POKOLJ U CRNOJ GORI! Otkriveno da su spremane LIKVIDACIJE, reč je o ŠKALJARCIMA i KAVČANIMA
Kotor, Foto: Profimedia

KOTOR

SPREČEN POKOLJ U CRNOJ GORI! Otkriveno da su spremane LIKVIDACIJE, reč je o ŠKALJARCIMA i KAVČANIMA

Policija je kontrolisala aktivnosti i kretanje bezbednosno interesantnih osoba koje se, prema policijskim evidencijama, povezuju sa "škaljarcima" i "kavčanima"

Objavljeno:

Zbog sukoba "škaljarskog" i "kavačkog" klana, Kotor je u subotu bio pod policijskom opsadom, a, kako list Dan saznaje od izvora iz policije, nadležni su došli do informacija da su planirane likvidacije visokopozicioniranih članova sukobljenih kotorskih kriminalnih klanova, piše portal CdM.

Zbog toga je juče vršena pojačana kontrola sumnjivih osoba u Kotoru, a primećen je veliki broj inspektora u civilu, policajaca i pripadnika specijalne policije.

Policija je kontrolisala aktivnosti i kretanje bezbednosno interesantnih osoba koje se, prema policijskim evidencijama, povezuju sa "škaljarcima" i "kavčanima".

Prema nezvaničnim informacijama, policija je ovu aktivnost sprovela na osnovu operativnih podataka i u nameri da utvrdi da li je posebno ugrožena bezbednost jednog od vođa klanova.

Već više od pet godina traje rat između dve kriminalne grupe iz Kotora - "kavačkog" i "škaljarskog" klana, koji se proširio i na tlo više evropskih država.

Bonus video:

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.