PAO ČLAN PINK PANTERA U AFRICI! Pljačkao svuda po svetu, ali je dolijao pokušavajući da ukrade OVO!
Pink Panteri su poznati pljačkaši, Foto: Printscreen

CRNOGORAC UHAPŠEN U KAMERUNU

PAO ČLAN PINK PANTERA U AFRICI! Pljačkao svuda po svetu, ali je dolijao pokušavajući da ukrade OVO!

Poznati su po tome što pljačke obavljaju u veoma kratkom roku, za nešto više od desetak sekundi

Objavljeno:

Podgoričanin D. B. uhapšen je u Kamerunu zbog sumnje da je učestvovao u pljački zlatare iz koje su ukradeni nakit i dragulji čija vrednost je procenjena na oko 800.000 dolara, prenosi portal Mondo.me, pozivajući se na pisanje podgoričkog lista Dan, koji navodi i da je uhapšeni bio član kriminalne grupe Pink Panter.

Prema saznanjima Dana, crnogorske bezbednosne službe obaveštene su o hapšenju D.B, a da je on nekada bio član te ozloglašene kriminalne grupe vidi se iz policijske evidencije.

Podgorički dnevnik navodi da se pljačka u Kamerunu dogodila ranije i da je D.B. uhapšen tek nakon brojnih veštačenja kojima su utvrđeni identiteti osumnjičenih.

D. B. ima kriminalni dosije i ranije je privođen zbog sumnje da je takve pljačke počinio i u Japanu, dok je u Francuskoj sumnjičen da se bavio uličnim švercom narkotika, piše Dan.

Prema podacima crnogorskih bezbednosnih službi, D.B. je Podgoricu napustio 1996. godine.

Grupa Pink Panter poznata je po razbojništvima koja su počinili u različitim zemaljama sveta. Članovi te ozloglašene bande potiču s prostora bivše Jugoslavije, a među njima je najviše državljana Crne Gore i Srbije.

Poznati su po tome što pljačke obavljaju u veoma kratkom roku, za nešto više od desetak sekundi, nakon čega odnose plen vredan po nekoliko desetina i stotina hiljada euvra, navodi Dan i dadaje da se zbog toga, nakon počinjene pljačke, odmah utvrđuje da li iza nje stoje pripadnici ove bande.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.