MLADIĆ PODLEGAO POVREDAMA, JEDNO JE MISTERIJA: Pripadnik kriminalne grupe uhapšen zbog UBISTVA u Nikšiću
Policija, Foto: Petar Aleksić

jezivo

MLADIĆ PODLEGAO POVREDAMA, JEDNO JE MISTERIJA: Pripadnik kriminalne grupe uhapšen zbog UBISTVA u Nikšiću

Ovo su najnoviji detalji ubistva u Nikšiću

Objavljeno: 20:54h

Nikšićka policija uhapsila je S.R. (27), pripadnika ogranka jedne organizovane kriminalne grupe, zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda usled koje je nastupila smrt M.N, koji je sinoć podlegao povredama u Kliničkom centru Crne Gore, saopšteno je iz Uprave policije.

"Osumnjičeni S.R. je pripremao i pokušao da se da u bekstvo, međutim, on je u ranim jutarnjim časovima, uz adekvatne operativno taktičke mere i radnje policijskih službenika, sprečen u toj nameri i nakon izlaska iz objekta stanovanja, u neposrednoj blizini istog, lišen slobode. On je tom prilikom sa sobom nosio ruksak u kojem se nalazio pištolj sa okvirom i devet komada municije, dva okvira od pištolja i 65 komada municije, praškasta materija bele boje za koju se sumnja da je opojna droga kokain ukupne mase oko 360 grama, kao i tri vage za precizno merenje", navode iz policije.

Poručuju da se tako osumnjičeni, osim počinjena krivičnog dela teška telesna povreda usled koje je nastupila smrt oštećenog lica, sumnjiči i za krivično delo nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija i krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Crnogorska policija
Crnogorska policijafoto: EPA-EFE/BORIS PEJOVIC

"Naime, 9. februara nikišćka policija je obaveštena od strane zaposlenih u Medicinskom centru Nikšić da se na ukazivanje lekarske pomoći sa povredama glave u njihovim prostorijama nalazi M.N., te da je reč o teškoj telesnoj povredi u vidu frakture medijalnog zida orbite sa dislokacijom. Tokom kriminalističke obrade oštećeni je naveo da je povredu zadobio padom u dvorištu svoje kuće, u koju izjavu su policijski službenici posumnjali i nastavili sa preduzimanjem daljih mera i radnji na utvrđivanju okolnosti pod kojima je nastupila teška telesna povreda", stoji u saopštenju.

Kriminalistička policija je, kako dodaju, u koordinaciji sa nadležnim državnim tužilaštvom preduzela niz mjera i radnji u cilju rasvetljavanja svih okolnosti pod kojima je M.N. zadobio povrede, a kojom prilikom je sprovedena kriminalistička obrada, prikupljen veći broj obaveštenja od građana, te izuzet i pregledan veći broj video nadzora sa lica mesta.

"Sveukupne navedene aktivnosti su rezultirale rasvetljavanjem činjeničnog stanja predmetnog krivičnog dela, te je policija došla do sumnje da je S.R., nakon kraćeg verbalnog konflikta, oštećenom M.N. naneo tešku telesnu povredu u predelu glave. S.R. je uhapšen zbog sumnje da je izvršio gore pomenuta krivična dela i uz krivičnu prijavu sproveden je na dalju nadležnost državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici", zaključuju iz Uprave policije.

Bonus video:

00:13

ESPRESO OTKRIVA! SLADJA ALEGRO ZAPEVALA PROLAZNICIMA NA ULICI: Klub KRCAT, ljudi stajali u redovima ISPRED

(Espreso/Telegraf/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.