SLAVLJE U PORODICI ĐUKANOVIĆ, DEDA MILO SE NE ODVAJA OD UNUKA: Bivša prva dama Crne Gore meta SVIH POGLEDA (FOTO)
Milo i Lidija Đukanović na proslavi unukovog rođendana, Foto: Kurir

SLAVILO SE...

SLAVLJE U PORODICI ĐUKANOVIĆ, DEDA MILO SE NE ODVAJA OD UNUKA: Bivša prva dama Crne Gore meta SVIH POGLEDA (FOTO)

Porodica je zabavu organizovala u jednom hotelu gde su pored radnih pevača zapevali i Višnja Petrović i Zdravko Čolić

Objavljeno:

Milo Đukanović, njegova supruga Lidija kao i sin Blažo i snajka Milena upriličili su sinoć proslavu povodom prvog rođendana unuka Danila.

Porodica je zabavu organizovala u jednom hotelu gde su pored radnih pevača zapevali i Višnja Petrović i Zdravko Čolić.

Čim je Kurir dobio informaciju da političar pravi slavlje otišli su na lice mesta. Ljubazno obezbeđenje hotela ih je zamolilo da ne slikamo goste, što su i ispoštovali, ali izvori koji letuju u ovom objektu su im poslali nekoliko fotografija. Na njima se jasno vidi kako srećna porodica Đukanovic uživa u posebnom danu, a naročito deda Milo koji se nije odvajao od svog imenjaka starijeg unuka.

Gala proslavi prisustvovali su njihovi prijatelji, porodica, tamošnji političari i šira familija. Za dobru atmosferu bila je zadužena pevačica Višnja, a nakon nje zapevao je i Čola koji je sa Milom dugogodišnji prijatelj.

1 / 5 Foto: Kurir

- Baš je bilo lepo. Đukanovici drže do obeležavanja njima važnih datuma, a naročito rođendana dece i unuka. Milo i njegova supruga su se posvetili svakom gostu. I Đukanović i žena nisu skidali osmeh sa lica. Muzika, hrana, gosti sve je bilo jako lepo. Verujte da sam se baš lepo provela. Oko jedan sat sam otišla kući, a neki gosti su ostali i duže. Mališan je sa roditeljima oduvao svećice u krugu najuže familije, a posle toga je krenula zabava. Milo je bio najveseliji vidi se da je vezan za oba unuka veoma. Ništa posebno i drugačije od drugih slavlja porodica nije zahtevala važno im je bilo da im dođu dragi ljudi i koliko sam videla svi koji su bili pozvani su došli - ispričala je za Kurir jedna gošća sa slavlja.

Bonus video:

02:21

ĐUKANOVIĆ ODBIO GLASAČE ZBOG RASPISANIH IZBORA?! Pavićević tvrdi: Milo je najslabiji kandidat DPS, Mandić je najbliže predsedničkom mestu

(Espreso/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.