CEO REGION BRUJI O PRVOJ DAMI CRNE GORE: Milena ZABLISTALA na inauguraciji supruga, 1 detalj svima ZAPAO ZA OKO!
Inauguracija novog predsednika Crne Gore, Foto: Predrag Milosavljevic / Xinhua News / Profimedia

LEPOTICA

CEO REGION BRUJI O PRVOJ DAMI CRNE GORE: Milena ZABLISTALA na inauguraciji supruga, 1 detalj svima ZAPAO ZA OKO!

Bračni par Milatović ima troje jece, a njihova najmlađa ćerka Ana rođena je sredinom februara ove godine

Objavljeno:

Jakov Milatović pobedio je na predsedničkim izborima u Crnoj Gori osvojivši oko 60 odsto glasova, dok je njegov protivkandidat i dosadašnji predsednik Milo Đukanović osvojio oko 40 posto.

Tokom kampanje i izbora, uz Milatovića je čvrsto stajala njegova supruga Milena. Brojni regionalni mediji raspisali su se o novoj prvoj dami Crne Gore koja je pre dva meseca rodila treće dete.

Bračni par Milatović ima troje dece, a njihova najmlađa ćerka Ana rođena je sredinom februara ove godine.

Milatovići imaju dvoje starije dece, Saru i Davida.

Na jučerašnjoj inauguraciji novog predsednika Crne Gore, Jakova Milatovića, njegova supruga pojavila se svetlo plavoj haljini koja je ukrašena cvetnim detaljem na levom ramenu. Takozvana kraljevska haljina koja je po kroju i modelu vrlo slična onima koje su nosile Kejt Midlton i Megan Markl poslednjih godina odlično pristaje prvoj dami Crne Gore pre svega zbog držanja i vitke linije.

Milena Milatović nije bila opterećena detaljima, pa je izbegla nakit i jaču šminku za ovaj događaj. Kosa je vezana u nisku punđu i ceo stajling je u skladu sa događajem - jednostavan, elegantan ali i formalan.

1 / 3 Foto: Rusmin Radic / AFP / Profimedia

Popularni "kraljevski izgled" sve je prisutniji među ženama visokih zvaničnika na svečanim događajima. Modeli haljina koje kraljica Leticija i Kejt Midlton postali su zlatni modni standard kada su u pitanju zvanični događaji. Kako i žene širom sveta tako je i Milena Milatović imala ovaj modni trik u rukavu za inauguraciju.

Bonus video:

01:50

NE BIH VOLEO DA MILATOVIĆ BUDE NAŠ KOŠTUNICA Medojević: Milom će se baviti krivično pravo, a Jakov POD HITNO DA SPROVEDE REFORME

(Espreso/ Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.