BEČIĆ POZVAO CRNU GORU DA UVEDE DANE ŽALOSTI: "Ovo je vreme za jedinstvo i solidarnost"
Aleksa Bečić, Foto: Printscreen/Youtube/Skupština Crne Gore

saopšteno

BEČIĆ POZVAO CRNU GORU DA UVEDE DANE ŽALOSTI: "Ovo je vreme za jedinstvo i solidarnost"

Bečić je predlog o uvođenja dana žalosti Vladi Crne Gore uputio u ime Demokratske Crne Gore i, kako je naveo, na takav način odamo počast svim žrtvama ovih strašnih zločina

Objavljeno:

Predsednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić pozvao je danas Vladu Crne Gore da proglasi dane žalosti, zbog tragedija koje su pogodile Srbiju i gubitka života najmlađih što je, kako je naveo, ostavilo trajnu ranu u srcima svih u Crnoj Gori.

"Sada, više nego ikada, moramo pokazati brigu i pažnju prema našoj braći i sestrama i našim prijateljima, prema njihovim bolu i tuzi. Kao njihovi susedi, moramo biti podrška građanima i Republici Srbiji koja je pogođena ovim nezapamćenim tragedijama", saopštio je Bečić.

Bečić je predlog o uvođenja dana žalosti Vladi Crne Gore uputio u ime Demokratske Crne Gore i, kako je naveo, na takav način odamo počast svim žrtvama ovih strašnih zločina.

"Ovo je vreme za jedinstvo, za solidarnost i za brigu o našim prijateljima i komšijama. Neka naši narodi budu ujedinjeni u ovim teškim trenucima kako bi prebrodili ove stravične događaje. Saučešće predsedniku Republike Srbije, porodicama i prijateljima preminulih", zaključio je Bečić u saopštenju.

Pratite sva najnovija dešavanja u vezi masakra u Mladenovcu na Espreso live blogu.

01:17

Novinarka Jelena Šipetić uživo iz Kragujevca

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.