OTKRIVENO ČIME SE BAVI TAST MASOVNOG UBICE VUKA BORILOVIĆA: Šokiraćete se kada saznate, BIZARNO! (FOTO)
Vuk Borilović, Foto: Printscreen

šta radi tast ubice sa cetinja?

OTKRIVENO ČIME SE BAVI TAST MASOVNOG UBICE VUKA BORILOVIĆA: Šokiraćete se kada saznate, BIZARNO! (FOTO)

Zoran je i posle masakra koji je počinio njegov zet nastavio sa svojim dodatnim biznisom

Objavljeno:

Veliki deo života Vuka Borilovića (34), masovnog ubice koji se 12. avgusta latio lovačke puške i poubijao desetoro ljudi, među kojima i dva maloletna dečaka, i dalje je pod velom misterije.

Ipak, Objektiv je došao do potvrde o tome gde je Borilović zajedno sa ženom i decom boravio u trenucima kada je išao sa Cetinja na more.

Čovek koji je žestoko okrvavio ruke, pre nego što je stradao od jednog od pet metaka (da li policajca koji je intervenisao ili sugrađanina Nena Kaluđerovića, i dalje nije poznato), dolazio je u apartmane u mestu Radovići koje iznajmljuje otac njegove supruge Zoran M.

BIZNIS SE NIJE UGASIO

Zoran je i posle masakra koji je počinio njegov zet nastavio sa svojim dodatnim biznisom, pa na društvenim mrežama i dalje postoje sve informacije o iznajmljivanju smeštaja u kome je nekada boravio i nažalost trenutno najpoznatiji Cetinjanin.

– Izdajem kompletno opremljen apartman u blizini plaže Plavi horizonti i Luštica bej.

1 / 3 Foto: Prinstcreen

Apartman sadrži: spavaću sobu, dnevni boravak, kuhinju, kupatilo, internet, klimu, kablovsku, dečji bazen i parking mesto.

Udaljenost od plaže 500 metara. Cijena 40 evra na dan – navodi se u oglasu uz ostavljen broj telefona za kontakt i napomenu da je moguće da se kontaktira i preko Vocapa i preko Vajbera.

„DOBAR DAN, ZOVEMO IZ BEOGRADA”

Uz ovaj oglas postavljene su i brojne fotografije koje pokazuju o kakvoj vrsti apartmana je reč. Kada se pozove broj telefona, upravo preko jedne od ove dve mreže, „iskočila” je i fotografija čoveka srednjih godina, robusnog lica.

Na naše „dobar dan, zovem iz Beograda”, odmah je usledilo oštro:

– Da li vas zanima apartman za četiri ili dve osobe – rekao nam je glas sa druge strane žice, ne čekajući da se predstavimo ili otkrijemo zbog čega smo ga pozvali.

Kada smo ga upitali da li je kod njega ćerka L. B., usledilo je kontrapitanje.

– Je l’ vas zanima ona ili apartman? Nakon toga je usledila i očekivana reakcija – momentalno prekidanje veze.

Tokom jučerašnjeg dana, a ubrzo posle našeg poziva, sa većine društvenih mreža obrisao je fotografije kuće koju iznajmljuje, ali oglase na lokalnim veb-stranicama koje se bave ovim uslugama nije uklonio.

SLOVAČKA SIGURNA LOKACIJA

Misterija o lokaciji na kojoj se trenutno nalaze supruga Vuka Borilovića i njihova deca i dalje traje. Kako su nam potvrdili njegovi rođaci, ona je pre masakra na Cetinju sa decom bila na moru.

Posle strašnog zločina koji je počinio njen suprug, javnost nema jasan trag gde bi ona mogla da bude.

Njena izjava data u crnogorskom nadležnom tužilaštvu nije bila od prevelike koristi u istrazi o motivima zločina koji je šokirao čitav Balkan.

Zbog bojazni da bi mogla da bude meta porodica ljudi koje je Vuk ubio, o čemu se danima posle zločina i dalje spekuliše, postoje i oni koje tvrde da su žena i deca Vuka Borilovića otišli iz Crne Gore i da se nalaze u Slovačkoj. Baš u ovoj zemlji žive majka i sestra supruge Vuka Borilovića.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.