PRVI SNIMCI POSLE MASAKRA NA CETINJU: Žrtve se HITNO hospitalizuju u Urgentnom centru, DRAMATIČNE SCENE! (VIDEO)
Urgentni centar u Podgorici, Foto: Printscreen/Youtube/Pobjeda

strašno

PRVI SNIMCI POSLE MASAKRA NA CETINJU: Žrtve se HITNO hospitalizuju u Urgentnom centru, DRAMATIČNE SCENE! (VIDEO)

Prema nepotvrđenim informacijama sa terena, posle masakra na Cetinju Klinički centar u Podgorici je pod opsadom

Objavljeno:

Pojavili su se prvi jezivi snimci posle masakra na Cetinju, na kome se vidi kao dovoze žrtve u Urgentni centar u Podgoricu.

Da podsetimo. u pucnjavi koja se danas dogodila na Cetinju, kada je Vučko Borilović (34) otvorio vatru na sugrađane, ubijeno je prema poslednjim nezvaničnim informacijama najmanje pet osoba, među kojima su i deca. Prema nezvaničnim informacijama nažalost stradalo je i više od 10 ljudi.

1 / 5 Foto: Printscreen/Youtube/Pobjeda

Prema nepotvrđenim informacijama sa terena, posle masakra na Cetinju Klinički centar u Podgorici je pod opsadom. Kako saznajemo, policajci sa dugim cevima čuvaju bolnicu u koju su dovezeni neki od ranjeni u krvavom piru.

Takođe, kako se saznaje u Opštoj bolnici na Cetinju nalazi se nekoliko osoba koje su ranjene danas u stravičnoj pucnjavi, kada je Vučko Borilović (34), otvorio vatru na sugrađane. Na Cetinju vlada stanje panike, zato što se Uprava policije ne oglašava ni više od dva sata nakon tragedije, i kolaju glasiine o velikom broju ubijenih.

Tri osobe sa povredama opasnim po život su hospitalizovane, i u toku su hirurške intervencije kako bi se spasli životi. Jedna osoba ranjena u pucnjavi hitno je posle zbrinjavanja u Opštoj bolnici na Cetinju transportovana u Klinički centar Crne Gore u Podgorici.

Borilović je sprečavao Hitnu pomoć da priđe povređenima. Nije poznato da li je napadač izvršio samoubistvo nakon zločina ili ga je ubila policija.

Policija se još nije zvanično oglasila.

Bonus video:

00:13

PRVI SNIMCI - Cetinje, ubijeno vise osoba

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.