VLASTI NAREDILE EVAKUACIJU VRTIĆA!
Ilustracija, Foto: Profimedia

evakuacija

VLASTI NAREDILE EVAKUACIJU VRTIĆA!

Kako je "Vijestima" potvrđeno iz Ministarstva, na ovaj korak su se odlučili nakon konsultacija sa Ministarstvom unutrašnjih poslova i Upravom policije

Objavljeno:

Ministarstvo prosvete, nauke, kulture i sporta Crne Gore poslalo je cirkularni mejl svim vaspitno obrazovnim ustanovama u Crnoj Gori (vrtići, osnovne i srednje škole) da se nastava za danas obustavi i da roditelji u najkraćem roku treba da dođu po svoju decu.

To su uradili nakon više dojava da su u pojedinim ustanovama postavljene ekplozivne naprave.

Kako je "Vijestima" potvrđeno iz Ministarstva, na ovaj korak su se odlučili nakon konsultacija sa Ministarstvom unutrašnjih poslova i Upravom policije.

Podsetimo, zbog anonimnih dojava o postavljenim bombama u školama širom Crne Gore Ministarstvo prosvete, nauke, kulture i sporta donelo je odluku da se danas prekine nastava u svim školama u Crnoj Gori.

1 / 5 Foto: Profimedia

Više škola jutros je evakuisano. Škole širom zemlje navodno su danas dobile preteći mejl sledeće sadržine: "Na teritoriji škole podmetnuto mnogo bombi. Uvek smo sanjali o osveti. Mi ćemo se osvetiti. Doći ćemo u školu. Sve ćemo pobiti. Niko neće ostati živ. Ceo grad će krvariti", prenosi Cdm.me.

Bonus video:

11:46

ISTORIČAR OTKRIO ZAŠTO HRVATI ZAPRAVO MRZE ĆIRILICU: Sa istorijskog aspekta je potpuno suluda zabrana

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.