PANIKA U CRNOJ GORI: Evakuisano nekoliko ŠKOLA zbog pretnji i dojava o BOMBAMA!
Ilustracija, Foto: Profimedia

evakuacija

PANIKA U CRNOJ GORI: Evakuisano nekoliko ŠKOLA zbog pretnji i dojava o BOMBAMA!

Javljeno je da je bomba navodno postavljena u Osnovnoj školi „Savo Ilić“ u Kotoru, i u barskim osnovnim školama „Blažo Jokov Orlandić“ i „Anto Đedović“, zbog čega su učenici jutros vraćeni kući

Objavljeno:

Ministarstvo prosvete, nauke, kulture i sporta Crne Gore donelo je odluku da se danas prekine nastava u svim školama u Crnoj Gori zbog pretećih anonimnih poruka, koje su osvanule jutros na brojnim zvaničnim školskim mejlovima.

Televiziji „Vijesti“ je nezvanično rečeno iz policije da su njihovi službenici na terenu.

Bombe su dojavljene u Baru, Herceg Novom, Nikšiću, Bijelom Polju, Cetinju, Plavu, Gusinju, Petrovcu, Kolašinu…

Javljeno je da je bomba navodno postavljena u Osnovnoj školi „Savo Ilić“ u Kotoru, i u barskim osnovnim školama „Blažo Jokov Orlandić“ i „Anto Đedović“, zbog čega su učenici jutros vraćeni kući, prenose Vijesti.me.

U Beranama su evakuisane dve osnovne škole u gradu "Vuk Karadžić" i "Radomir Mitrović".

Iz Centra bezbednosti Berane "Vijestima" je rečeno da su evakuisane osnovne škole i u Petnjici, Andrijevici, Plavu i Gusinju.

“Postupamo u skladu sa protokolom i preduzimamo sve mere i radnje” rečeno je iz policije.

Takođe, sve osnovne škole u Herceg Novom su evakuisane, kao i obe škole na Cetinju "Lovćenski partizanski odred" i "Njegoš".

1 / 9 Foto: Profimedia

Direktori osnovnih škola u Nikšiću dobili su putem mejla upozorenje da su u tim ustanovama postavljene bombe. Deca su vraćena kućama, a policija preduzima dalje radnje. Dojave o bombama dobili su direktori 19 osnovnih škola u tom gradu, uključujući i područna odeljenja. U mejlu upozorenja navodno stoji da je postavljeno više bombi, da je u pitanju osveta i da će mnogo krvi biti proliveno.

Dojava o bombi je stigla i za nekoliko seoskih i gradsku osnovnu školu "Risto Manojlović" u Kolašinu, rečeno je "Vijestima" nezvanično iz policije.

Bonus video:

05:12

Novinarka iz Crne Gore progovorila o slučaju Medenica: OČEKUJE SE VELIKO HAPŠENJE!

(Espreso/Vijesti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.