NAUČIO IH JE LEKCIJU: Naterao ljude iz dijaspore je da pokupe smeće koje su bacili u reku! (VIDEO)
Otpad, Foto: Printscreen/Youtube

NEVEROVATNO

NAUČIO IH JE LEKCIJU: Naterao ljude iz dijaspore je da pokupe smeće koje su bacili u reku! (VIDEO)

Borba eko udruženja za čiste reke i okoliš postaje sve jača, a veliki broj građana BiH je dovoljno hrabar da preuzme stvari u svoje ruke, pa inspekcije redovno prijavljuju ilegalno odlaganje otpada, dok se neki odlučuju o tome svojim rukama.

Objavljeno:

Savesni stanovnik Jelaha, nakon što je primetio da iz automobila stranih registarskih oznaka nepoznata lica bacaju smeće, naterao ih da to podignu, a on je sve snimio i objavio na svom Fejsbuk profilu.

Borba eko udruženja za čiste reke i okolinu postaje sve jača, a veliki broj građana BiH je dovoljno hrabar da preuzme stvari u svoje ruke, pa inspekcije redovno prijavljuju ilegalno odlaganje otpada, dok se neki odlučuju o tome svojim rukama.

U videu koji je popularan na društvenim mrežama, muškarac je, nakon što je primetio da smeće iz vozila nemačkih oznaka završava u reci Usora kod Jelaha, odlučio da ih stigne i prisili na mesto gde su izbacili smeće i odneli odnesite na odgovarajuću lokaciju.

Pravdajući se da nemaju kantu za odlaganje smeća, čovek im je dao nekoliko načina na koje to smeće mogu odložiti, a jedan od njih je bio da to isto mogu baciti u bilo koju kantu i da im niko neće prigovoriti.

Na kraju, međutim, voda nije odnela smeće, kako je rekla žena na snimku, već njihov auto kojim su došli na godišnji u BiH.

Pogledajte video:

Bonus video:

01:34

ESPRESO U POSETI NAJLEPŠEM MESTU U SRBIJI: Legenda kaže da je na dnu Krupajskog vrela sakriveno BLAGO!

(Espreso/Sandzaklive.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.