PAR OSVOJIO MILION DOLARA U IGRAMA NA SREĆU: Svet zanemeo nakon njihovog NEOČEKIVANOG poteza
Foto: Printscreen/facebook

BRAVO

PAR OSVOJIO MILION DOLARA U IGRAMA NA SREĆU: Svet zanemeo nakon njihovog NEOČEKIVANOG poteza

"Uštedimo naše dobitke i ponovo ih unovčimo, a zatim kupimo još hrpu", priznao je Theriault.

Objavljeno:

Dva dana pred Novu godinu, Stephanie Lemieux i njen verenik Glenn Theriault iz Turnera kupili su 25 lutrijskih listića po 25 dolara svaki u svojoj lokalnoj trgovini. Nakon što su hrpu ulaznica podelili na pola, par je počeo iskušavati sreću.

Ispostavilo se da je 11. karta bila čar.

"Nisam mogao verovati što vidim i trebala je sekunda da to potone. Napravio sam veliki karate udarac po ruci naslonjača i povikao" Ne mogu verovati "i skočio", rekao je Theriault .

Lemieux je priznala da mu u početku nije verovala dok je gledala njegov slavljenički ples, ali kad je sama videla kartu, postali su svesni sjajnih vesti i odmah nazvali članove porodice.

Ovim dobitkom završili su 2020. godinu koja je započela tragedijom kada je u proleće preminuo njihov labrador.

"On je bio poput našeg deteta i mnogo nam je značio, pogotovo jer su nam rekli da nikada ne mogu imati decu", objasnila je Lemieux za Sun Journal.

Taj momenat bio je za njih i najtezi. Dok je prošla godina bila neviđeno teška za mnoge Amerikance usred globalne pandemije, osobito ekonomski, Lemieuxov i Theriaultov mali biznis je napredovao. Takođe su saznali da očekuju svoje prvo dete nakon što su izgubili nadu da će se to ikada dogoditi.

Pa su, naravno, okušali sreću u lutriji kupujući karte svake nedelje.

"Uštedimo naše dobitke i ponovo ih unovčimo, a zatim kupimo još hrpu", priznao je Theriault. “Mislio sam da bismo ovih dana mogli imati sreće."

Nakon što su istražili, potvrdili su da je jedna od četiri ulaznice od milion dolara prodata u njihovoj državi, pa su se dogovorili s državnim uredom za lutriju, ali u međuvremenu su je odlučili staviti u bankovni sef.

Par se zatim vratio u trgovinu mjšovitom robom gde su kupili kartu i poklonili 1.000 dolara svim menadžerima koji su im pomogli.

"Bili su u šoku i nisu mogli verovati", rekao je Lemieux. “Devojka na kasi je počela plakati i nije mogla govoriti. Bio je to tako sjajan osećaj. ”

Izostavljajuči porez, dobitak iznosi oko 710.000 dolara i planiraju ga upotrebiti za ulaganje u posao i mirovinu, kao i za neke poslastice za sebe, što može uključivati motorne sanke i ATV -e.

(Espreso, Yahoo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.